sunnuntai 31. elokuuta 2014

Yksin kotona

Enhän minä oikeasti ole ollut viikonloppua yksin vaan lasten kanssa. Ainoana aikuisena kylläkin. Saimme joskus keväällä toiveen  kotipostauksista ja niinpä kotona vietetyn (siivous)viikonlopun päätteeksi onkin hyvä toteuttaa tämä toive. Kuvien avulla voin samalla kertoa viikonlopun highlightit. Heh.

Lauantaina intouduin kokkaamaan lapsille ja itselleni pitkähkön illallisen. Alkuruoaksi söimme kevätrullia (ohje ah-niin-loistavasta Safkaa maanantaista sunnuntaihin -kirjasta), naudanlihawokkia ja jälkiruoaksi suklaamoussea esikoisen toiveesta.


Luomunaudanliha oli mielettömän hyvää!
Siivoilin hissukseen pitkin viikonloppua ja intouduin tänään sisustamaan makuuhuonetta vaihtamalla uudet taulut sängyn yläpuolella olevalle tauluhyllylle.


Kauppareissulta mukaan tarttui hortensioita ja ehkä jotain muutakin pientä. Ai mikä ostolakko? 


Sopivat niin kivasti yhteen. Fashion loves Art.
Myös kirjahyllyn kimpussa puuhastelin viikonloppuna. Lähinnä laittelin uusia kirjahankintoja omille paikoilleen. Mielestäni kirjoilla on oltava omanlaisensa järjestys hyllyssä ja ne voi lajitella hyllyyn vaikkapa aakkosjärjestyksessä, teemoittain tai väreittäin. Meillä käytössä on romaanien kohdalla jälkimmäinen, kuten huomata saattaa.


Mikä on sinun tapasi järjestää kirjat hyllyyn vai onko se aivan yksi lysti?

Viikonloppu on ollut todella rentouttava ja olen enemmän kuin valmis uuteen työviikkoon (sekä aikuisseuraan).  Toivottavasti myös sinä!
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti