Bronda on sisustettu kivasti, kuten itse asiassa kaikki muutkin BW Ravintolat. Pidin isosta ravintolasalista ja rennosta yleisilmeestä. Valaisimet ovat aika hauskat.
Päädyimme valitsemaan a la carte -listalta annoksia, joita jaoimme keskenämme. Valitsimme yhtä monta alku- ja pääruokaa kuin oli syöjiäkin. Tämä osoittautui juuri oikeaksi määräksi. Ruokien kanssa nautimme itävaltalaista Grüner Veltliner -valkoviiniä. Todella hyvä valkoviini!
Grilled Pork Skewer |
Spanish anchovy toast/Saffron Mussels |
Illan ainoa miinus tulee siitä, että alla näkyvässä annoksessa oli neljä kalapalaa, kun meitä syöjiä oli viisi. Jakaminen meni tältä osin vaikeaksi, mutta onnistui toki.
Huomaa kaunis lasi. |
Omat suosikkiannokseni olivat yllä näkyvä Burrata -juusto ja grillattu possu.
Olen kuullut hyvin ristiriitaista palautetta Brondasta, mutta itse kyllä pidin niin ruuista, juomista, palvelusta kuin yleisestä tunnelmastakin. Pisteet dj:lle hyvästä musiikista! Ehkäpä Brondan tarjoama eurooppalainen makumaailma ei tarjoa samanlaista "eksoottista" elämystä kuin esimerkiksi Farangin aasialaistyyppinen fine dining ja tämä tuottaa kävijöille pettymyksen? Mene ja tiedä perimmäistä syytä, mutta omasta mielestäni Bronda on hyvä lisä Helsingin ravintolakartalle.
Kaiken kaikkiaan ilta oli loistava ja olen varma, että menen Brondaan vielä toistekin.Harmi muuten, etten huomannut kysyä tarjoilijamme nimeä, sillä hän oli todella hyvä työssään. Hyvää palvelua ei voita mikään.
Miia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti