keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kesän paras ostos


Olen aivan varma, että palaan näihin kuviin haikein mielin talvella. Kesän suosikkiasuni, taustalla järvimaisema ja helteinen sää. Koen jo nyt eron tuskaa.


Ostin tämän pellavatunikan Valbonnen markkinoilta heinäkuussa, ja siitä lähtien olen kulkenut se päällä lähes yötä päivää. Hatun ostin samaisilta markkinoilta hassulta myyjältä, joka ei puhunut sanaakaan englantia eikä ranskaa - vain espanjaa. Onneksi saimme kaupat tehtyä hymyllä ja parilla yhteisellä sanalla. Viime viikonloppuna sain taas pukeutua tähän suosikkiasuuni mökillä, jonne suhautimme uimaan ja saunomaan Flow'n jälkimainingeissa.

Hui! Ukkonen lähestyy!
Siskoni sauna-freesi look.
Mikään ei muuten tunnu niin ihanalta kuin viilentävä vesi ja kunnon löylyt bileillan jälkeen! Myös rakas siskoni saapui miehensä kanssa juhlistamaan kesän "päättäjäisviikonloppua". Grillasimme ja nautimme pitkästä illallisesta vielä mukavan leudossa kesäillassa.





Innostuimme myös kuuntelemaan omia inhokkibiisejämme ja lopulta myös suosikkejamme aina klo kahteen asti yöllä. Rakastin aina lapsenakin pitää Levyraatia, ja tämä piirre ei näemmä tunnu lähtevän pois sitten millään. Miia tietää! :)


Harmi muuten, etten napsaissut yhtään kuvaa viikonloppuna taivaalla möllottäneestä superkuusta, joka valaisi yöllistä musiikkisessiotamme. Muistatko vielä tämän? Tässä illan parhaaksi äänestetty biisi!
 
Oletteko te jo viettäneet loppukesän juhlia kuten rapujuhlia? Meillä taitaa rapukekkerit jäädä vähiin tänä kesänä, mutta onneksi paljon muita juhlia on jo tiedossa loppukesän kunniaksi! Perjantaina vietämmekin sitten Miian synttäreitä...

Marjo :)

----
I'm a hundred percent sure that I will come back to these photos come winter. My favourite summer outfit, our summer cottage lake and hot weather... bliss.

I bought this linen tunic in Valbonne in July, as well as this hat. Both non-expensive but worth a million in this summer's hot weather. After Flow festivat last weekend, we went to our summer cottage for some swimming and sauna. I can't think of a better feeling than dipping in a lake and taking a long sauna after a night out!  

My sister was also there with her husband and dinner continued with a long music session until around 2 am. We played the worst and the best tunes mostly from the 90's. The tune of the night: Leila K Open Sesame. Remember that one?!

2 kommenttia:

  1. Minulle rapujuhlat ovat tärkeä perinne loppukesästä. Rapukausi osuu sopivasti yksiin syntymäpäiväni kanssa, vaikka ei päivän päälle yleensä juhlia tietenkään pysty järjestämään. Olin ala-asteella, kun ilmoitin vanhemmilleni, etten halua mitään kakkuja, mutta rapuja pitää olla!

    VastaaPoista
  2. Hah! Oletpa ollut varsin sivistynyt lapsi. :) Meillä on mökillä hyvät ravustusapajat ja -oikeudetkin, mutta emme ole vielä pienten lasten takia ehtineet ravustuspuuhiin. Sen sijaan olemme yleensä kokoontuneet ystäviemme mökille rapujuhliin, mutta tänä kesänä heilläkin on muuton lisäksi uusi tulokas perheessä. Rakastan kyllä itsekin rapujuhlia, joten toivotaan, että kutsuja vielä niihinkin tulee tänä kesänä! Ja onnittelut synttäreidesi johdosta! Toivottavasti pidät hyvät kekkerit, rapuineen päivineen! T. Marjo

    VastaaPoista