perjantai 1. elokuuta 2014

Kesäillan asu

Kuten Marjo jo kertoikin, tapasimme keskiviikkoiltana Minnan Mattolaiturilla ja iloksemme pääsimme samalla tutustumaan myös Veeraan ja Mikkoon. Vitsi, että on kiva tavata uusia, mukavia tyyppejä! Toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Keskiviikko oli samalla viimeinen lomapäiväni ja tämä olikin varsin onnistunut loman päätös.


Marjo nappasi asukuvan ennen kuin siirryimme Teatteriin. Päälläni oli Turussa tekemiäni alennusmyyntihankintoja. Siniharmaan Filippa K:n mekon löysin Sokos Wiklundilta ja ihanan pehmeää nahkaa olevat sandaalit Jenny Storesta. Hyvillä aleprosenteilla molemmat. Jenny Storesta ostin myös puseron, jonka esittelen, kunhan kelit ovat toisenlaiset.


Laukku on muutama vuosi sitten hankkimani vintage LV (äitienpäivälahja itselleni, jos tarkkoja ollaan). Ihastuin silloin laukun siniseen väriin ja pidän siitä edelleen. Laukku on peräisin 80 -luvulta, mutta kunto on erittäin hyvä. Myönnettäköön, että käytän laukkua melko harvoin, sillä lyhyet kantokahvat ovat minusta hiukan epäkäytännölliset. Tykkään yleensä heittää laukkuni olalle tai olan yli.

Näiden alennusmyyntihankintojen jälkeen aloitin muuten ostolakon ja seuraavat hankintani aion tehdä aikaisintaan syyskuussa. Eihän 1,5 kuukauden tauko mikään pitkä aika varsinaisesti ole, mutta kyllä se saattaa minulle tehdä tiukkaa. Elokuun ajan keskityn suunnittelemaan tulevia syksy- ja talvihankintoja ostamisen sijaan. Miten on, asetatko itsellesi ostokieltoja määräajoiksi vai shoppailetko muutenkin niin harvakseltaan, että et tällaisia tarvitse?

Ensimmäinen "työviikko" (lue: kaksi päivää) on takana ja edessä mielenkiintoinen viikonloppu. Siitä lisää myöhemmin. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Miia


4 kommenttia:

 1. Mä en varsinaisesti aseta itselleni ostokieltoja, mutta olen todella suunnitelmallinen shoppailija; teen listoja, exceleitä ja kirjoittelen aika paljon aiheesta blogissani. Esimerkiksi on ollut kivaa tehdä kollaasia pitkin vuotta hankituista jutuista ja sitten vuoden lopussa esitellä lopputuloksen ja verrata alkuperäisiin suunnitelmiin. Näistä postauksista on tykätty ja olen huomannut, että kaikki tuo suunnitelmallisuus on oikeasti todella palkitsevaa! :)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elena ja kiitos kommentistasi! Tiedätkö, olen kadehtien seurannut järjestelmällisyyttäsi, mutta toistaiseksi itse vasta haaveilen moisesta. Suunnitelmallisuuteen pyrin itsekin tai ainakin pyrin opettelemaan sitä. ;)
   Miia

   Poista
 2. Mä olen suunnitelmallinen. Mulla on vuosibudjetti. Käytän siitä puolet kesällä ja puolet tammi-helmikuussa. Syyskaudella teen sisustushankintoja enemmän ja niihinkin on budjetti. Huomaa, että vaatehankinnat ajoittuu alejen aikaan, ostan kyllä normaalihintaistakin jos siltä tuntuu, mutta suosin aleja. En osta huonoa laatua ollenkaan, jottei kaatopaikat täyttyisi rytkyistäni. Lempi merkkini laukuissa, kengissä ja vaatteissa (takkeja lukuunottamatta) on Whyred. Tässäkin outo logiikka (suunnitelmallisuutta mitä lie...): vaatteet, kengät ja laukut mätsää yhteen aina :-). Whyredin tuotteet on ok. hintaisia ja laadukkaita (todella!). Niin ja keväällä ostan jostain syystä kosmetiikkaa enemmän. Et tiedä, mutta mulle tämä toimii. Alus- ja urheiluvaatteita ja varusteita ym. ostan ympäri vuoden, eikä ne sisälly budjettiin vaan tarveharkintaan. Kuulostaako oudolta? :-). Iines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Iines! Eihän tuo kuulosta lainkaan oudolta vaan järkevältä. Huomaan, että minulla on vielä paljon opittavana. Vaikka melko suunnitelmallinen tai harkitseva shoppailija olenkin, voisin silti kehittyä vielä huomattavasti. Aurinkoista sunnuntaita!
   Miia

   Poista