sunnuntai 10. elokuuta 2014

Rusketuksen ihanuus ja kurjuus


Koko kesän olen odottanut, että laittaisin tämän kotelomekkoni päälle. Havahduin juuri siihen faktaan, että nyt ollaan jo pian elokuun toisella viikolla, ja mekko on odotellut kärsivällisesti kaapissa koko kesän. Onneksi vielä riittää päivetystä, lämpöä ja aurinkoa, että kehtaa paistatella päivää vitivalkoisessa mekossa jopa töissäkin. Mekko on ehtinyt rypistyä aamun hikijumpan päiväkotireissun jälkeen toimistolla, mutta se ei haittaa. Mekko näyttää itse asiassa vähän pellavaiselta tuolla lailla rypistyneenä...;)

Nail varnish Essie, Sand Tropez.
Aurinkoista päivää korostamaan valitsin ruskeat asusteet kuten tämän See by Chloen näppäränkokoisen laukun. Ostin sen joskus aikoinaan Tallinnan Stockalta aivan nimellisellä summalla alennusmyynnistä.


Dress: Hugo Boss / Bag: See by Chloe
Olen tänä kesänä onnistunut ruskettumaan ensimmäistä kertaa moniin vuosiin! Tiedetään, rusketus on epäterveellistä, mutta en voi sille mitään että ilahduin nähdessäni itselläni ensimmäiset rusketusraidat vuosikausiin! Puolustuksen puheenvuorona todettakoon, että olen ottanut aurinkoa äärimmäisen vähän. Tämä kaikki päivetys on tarttunut täysin luonnollisesti, puuhatessa ulkona, kävellessä ja uidessa. Olen myöskin käyttänyt suojakerrointa SPF 30 aina auringossa ollessani, ja SPF 50 kasvoilla. Saan niin helposti maksaläiskiä, että muutenkin käytän aurinkosuojaa kasvoillani ympäri vuoden.

Onko teillä auringon kanssa ongelmia ja tuleeko teillekin mm. maksaläiskiä tai muita pigmenttimuutoksia? 

Olisi hauska kuulla, miten te suojaatte kasvonne auringolta. Ottaisin mielelläni vinkkejä hyvistä maksaläiskän poistajista! Olen jopa miettinyt hoitolassa tehtäviä laser- yms. poistomenetelmiä. Onko teillä kokemuksia näistä?

Kiitos kaikille avuliaille vinkeistä jo etukäteen!

t. Marjo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti