keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lempparilounaspaikka on poissa

Nimittäin Galleria Esplanadin Gran Delicato on lopettanut. Suuntasimme sinne Marjon kanssa innokkaina pienen tauon jälkeen vain todetaksemme, ettei kyseistä paikka enää ole. Mikä pettymys, sillä takuuvarmana paikkana siellä tuli käytyä säännöllisesti.

Vaikka Galleria Esplandadin Gran Delicato on sulkenut luukkunsa, onneksi kyseinen ravintola ei ole poistunut kokonaan Helsingistä. Ravintolan toimipaikat löytyvät edelleen niin Kalevankadulta kuin Fredalta. Niihin en kuitenkaan itse lounasaikaan taida toimistolta ehtiä. Muille lähempänä työskenteleville suosittelen lämpimästi.

Lounaan jälkeen suuntasimme kahville Kluuvin Torrefazioneen. Toinen suosikki!Ilmat ovat ottaneet harppauksen viileämpään suuntaan, mutta kyllä ulkona onneksi tarkeni vielä kahvin nauttimaan. Tosin tovi on kulunut siitä, kun päällä on viimeksi ollut näinkin pitkällä lahkeella varustetut housut. Liikaa olivat ajoittain.

Pusero Zara, housut Benetton, kengät Tiger of Sweden, laukku Luruena
Olallani on parina päivänä keikkunut kesälaukku, jonka ostin vuosia sitten reissusta. Laukku on espanjalaisen Luruena -merkin ja se erittäin pehmeää nahkaa. Muotokin on tuntunut riittävän "raikkaalta" kaikki nämä vuodet. Tulevana syksynä tämän malliset laukut ovat taas in, joten minäkin olen laukkuni kanssa "muodissa".

Ainoan miinuksen laukku saa siitä, että vaalea, pehmeäpintainen nahka on todella herkkä lian suhteen. Laukku on saanut osumia vuosien saatossa ja jonkun verran taisivat nämä kuvan mustat housutkin värjätä sitä. Laukku oli aikoinaan varsin kohtuuhintainen, joten se on maksanut itsensä takaisin moneen kertaan. Hinta-laatu -suhde on kohdillaan.

Arvostan hyviä materiaaleja, kestävyyttä ja laatua niin vaatteissa kuin laukuissakin ja minusta on hienoa löytää tämän laukun kaltaisia tuotteita, jotka ovat samaan aikaan sekä laadukkaita ja kauniita että kohtuuhintaisia. Laadukkaita nahkatuotteita löytää usein Välimeren maista uskomattoman edullisesti. Esimerkiksi Kreikassa myydään kauniita ja kestäväksi havaittuja nahkasandaaleja parilla kympillä. Meinaan vaan, ettei aina tarvitse ostaa tunnetun brändin tuotetta laatua saadakseen. Mitä mieltä olet?

Onneksi on jo melkein perjantai, sillä silloin on tarkoitus suunnata ulos muutaman ystävän kanssa. Mikäli sää sallii, tapaamme Mattolaiturilla ja siirrymme siitä myöhemmin Brondaan. Odotan jälkimmäistä vesi kielellä, sillä siellä en ole vielä käynytkään.

Pikaisiin kuulemisiin! Miia

2 kommenttia:

 1. Tänään olivat pitkät (nilkkapituiset) housut ensimmäistä kertaa 1½ kuukauteen. Tuntui oudolta.

  Bronda on näyttävä, mutta ruokaelämykseen nähden hieman ylihinnoiteltu. Vaan eipä sellaista paikkaa kovin edullisilla hinnoilla pyöritetäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista! Nyt tuntuu, että ilmat viilenevät vauhdilla eli taidamme päästä pukemaan pitkät housut pian päivittäin... Tänään olen tosin liikkeellä mekossa. Vielä on kesä. ;)

   Bronda on saanut ristiriitaista palautetta, joten mielenkiinnolla menen testaamaan. Käynnin jälkeen sitten lisää myös täällä.
   Mukavaa viikonloppua! Miia

   Poista