lauantai 16. elokuuta 2014

New dress, "new" hair

Dress: Samuji / Shoes: Tiger of Sweden
Olimme perjantaina viettämässä Miian syntymäpäiviä asiaankuuluvin menoin Mattolaiturilla ja Brondassa. Päivä alkoi kampaajalla, joka järkytti maailmaani kahdesta syystä:

1. En saanut himoitsemaani otsatukkaa. Syy: Kampaaja oli sitä mieltä, että hiukseni ovat niin kiharat, että otsatukka ja olemattomat hiustenlaittokykyni eivät täsmää. Joka aamu saisin herätä suttuisella ja kikkuraisella otsiksella, ja menettäisin kuulemma hermoni alta aikayksikön.

2. Minulla ON kihara tukka. En ollut oikein tajunnut tätä aikaisemmin. Toki tiedostin, että tukkani on "taipuisa", mutta että oikein luonnonkihara?! Kampaaja demonstroi tätä jättämällä hiukseni luonnollisesti niin, kuin ne ilman fööniä menisivät. Tässä tulos. Kiharat! Voi apua! Sain hyvät naurut, ja olin niin shokissa uudesta kiharapilvestäni, että menin sitten ostamaan itselleni myös uuden mekon. Tämä on luonnollinen reaktio kun on hius-shokissa, eikö vain?!


Ostin itselleni tämän Samujin mekon Erottajan liikkeen alesta. Mekossa on hauska eläinprintti ja väri on hempeä muttei liian tyttömäinen. Mekkoa voi käyttää myös ilman vyötä ja sukkisten kanssa talvella.


Kengät ovat vanhat suosikkini Tiger of Swedeniltä. En oikein vielä tiedä, miten tulen juttuun näiden kiharoideni kanssa, mutta perjantain shokista selvittyäni ja pestyäni hiukset viikonloppuna olen alkanut pitää kiharoistani yhä enemmän. Katsotaan, tuleeko meistä hyvätkin ystävät! Aika näyttää. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Marjo :)

4 kommenttia:

 1. Me ollaan hiussiskoksia: mulla oli pidempänä aivan samanlailla taipuisankiharat hiukset, ja itse asiassa tykkäsin niistä omalla tavallaan tosi paljon - jotenkin olen vain sielultani lyhyttukkainen ja leikkasin ne sitten reilun vuoden jälkeen taas lyhyiksi.

  Mutta siis hyvältä näyttää tuo tyyli!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hekku kauniista sanoistasi! kyllä tämä tästä, pitää käydä ostamassa kiharille hiuksille tarkoitettuja aineita. Joku mousse ainakin olisi hyvä ostos, jotta kiharat tulisivat vieläkin paremmin esiin. Hienoa, että olet löytänyt oman tyylisi. Se on vapauttavaa kun tietää, mistä tykkää ja mikä sopii juuri omaan elämäntyyliin. Hauskaa uutta viikkoa! t. Marjo

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo hiusten pituus sopii sinulle tosi hyvin. Ja kiva Samujin mekko! Itse kävin just viime viikolla Espan liikkeessä ja löysin kolme paitaa. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, Pp! Tykästyin kovasti Samujin valikoimaan, olisin voinut hyvin ostaa myös niitä paitojakin. Mutta mekko oli niin söpö etten voinut vastustaa! T. Marjo

  VastaaPoista