torstai 7. elokuuta 2014

Lounas Hakaniemen torilla

Otsikko kertookin lähes kaiken. Kauniin kesäsään innoittamana päädyimme Marjon kanssa syömään lohikeittoa Hakaniemen toriravintolaan. Jälkkäriksi otimme kahvit ja haimme vadelmia viereisestä kojusta. Nämä nautimme rannassa meren äärellä. Voiko parempaa edes toivoa?


Paitapusero Massimo Dutti, shortsit Zara
Lämpimästä säästä on otettava kaikki ilo irti, vaikka loma onkin ohi. Mielestäni myös työpäivinä pystyy helposti nauttimaan kesäsäästä, kun siirtää lounas- ja parhaassa tapauksessa myös kahvitauot ulos. Ainakin nyt, kun työtahti on vielä huomattavasti normaalia rauhallisempaa eivätkä kokoukset ja palaverit tuki kalenteria, tämä onnistuu helposti. Puhun toki tässä vain meistä konttorirotista, sillä eihän tällainen onnistu läheskään kaikilta työntekijöiltä. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman monen (lue: kaikkien) työssä helle huomioidaan asiaankuuluvalla tavalla.

Koska töissä on vielä kovin hiljaista, uskaltauduin pukemaan päälleni nämä mustat shortsit, joiden lahkeen mittaa pidän normiolosuhteissa hiukan liian lyhyenä toimistolle. Shortsit ovat tosin muuten malliltaan suoranhousuntyyppiset ja siksi kelpaavat tässä vaiheessa oikein hyvin myös toimistolle. Yläosaksi valitsin valkoisen paitapuseron. Ostoslistallani on myös uusi valkoinen paitapusero. Sen materiaali saisi olla pellavaa tai puuvillaa. Malliltaan mielellään löysähkö, kuten tämäkin.

Mikä on sinun tai työpaikkasi keino selviytyä helteisistä työpäivistä?

Torstai on toivoa täynnä.
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti