sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kesähitti


Kesäpukeutuminen aiheuttaa välillä harmaita hiuksia, etenkin kun on palannut juuri Ranskasta, lähtenyt heti seuraavana päivänä ystävien mökille ja palannut samalta reissulta suoraan töihin. Suuri osa vaatteista siis hissukseen makailee pyykkikorissa samalla kun sosiaalisia tilanteita riittää joka illalle. Kun sitten olimme lähdössä ulos bloggariporukalla Minnan, Veeran ja Mikon kanssa, sain kaivautua syvälle vaatekaapin syövereihin löytääkseni lämpimään iltaan sopivan asun. Ja kappas, sieltähän löytyi vanha ystäväni - Marc by Marc Jacobsin vuosia sitten hankkimani kesähitti!

Minna (W1), Mikko (Private Blend), Miia and myself
Bag: Mansur Gavriel / dress: Marc by Marc Jacobs
Kesäiltaan Mattolaiturilla sopi loistavasti semi-rento mekkoni, jossa on aina supermukava fiilis. Se ei kiristä eikä ole liian lyhyt. Tummansinisessä mekossa on myös vyö, mutta vyön kanssa mekko on mielestäni liian "hempsukkamainen". Käytän tätä mekkoa muutenkin vain kesällä ja rantalomilla.

The always gorgeous Minna!
On kyllä hyvä omistaa sellaisia vaatteita, jotka ikääntyessäänkin kelpaavat päälle puettaviksi. Luulen, että mekkonikin ilahtui kun pääsi näytille näin hauskaan seuraan! :) Onko teilläkin joitain sellaisia kesäisiä luottovaatteita, jotka pääsevät vain kesäisin esille, vuodesta toiseen?

Lämmintä uutta viikkoa kaikille!

Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti