perjantai 29. elokuuta 2014

Perusvarman haastajat


Olen aloittanut uuden työsyksyn kokeilemalla värejä ja erilaisia asuyhdistelmiä rohkeammin kuin aiemmin. Olen aika varma pukeutuja, ja arkena vältän monimutkaisia tai aikaa vieviä yhdistelmiä, korkeita kenkiä ja joltain osin myös värejä. Tuo "perusvarma" työtyylini koostuu perusväreistä, maltillisista koroista, nilkkureista, tiukoista farkuista, neuleista ja jakuista. Olen kuitenkin jostain syystä vähän kyllästynyt perusvarmaan, ja tällä viikolla olen oikein himoinnut päälleni normaalia raikkaampia värejä.

Shirt: By Malene Birger
Johtuisikohan uusi asenteeni "uudesta" kiharammasta tukastani?! Joka tapauksessa olen kuin alitajuisesti muokkaamassa "perusvarmaa" työtyyliäni vähän funkympaan suuntaan. (HUOM: Yllä olevassa kuvassa on muuten jotain ylioppilasmaista, eikö olekin?! Katsekin on autuaasti tulevaisuuteen kuin vuonna -95. Vain lakki puuttuu. Hah!)

Shoes: Zara
Olen normaalisti ballerinojen, lenkkareiden tai Tod'sien vannoutunut ystävä, mutta nyt ne ovat vähän alkaneet tuntua tylsiltä. Tasaissa kengissä olo on ollut aamuisin vähän...blaah. Onneksi olin alkukesästä ostanut itselleni nämä Zaran kitten heelsit, jotka vasta nyt päätyivät jalkaani. Tällainen pieni korkohan on itse asiassa aivan täydellinen työkenkä! Miksiköhän en osannut pitää tällaisia kenkiä töissä aikaisemmin?

Nyt olen sitten jo valmiiksi harmissani, että talvihan se sieltä taas lopulta tulee ja sysää uudet kenkä-ihastukseni armottomasti sivuun. En nimittäin osaa vielä edes ajatella pukeutuvani niihin "perusvarmoihin" nilkkureihini. Perusvarma on mitä lupaa, mutta  ainakin juuri nyt kaipaan jotain vähän inspiroivampaa aamuihin.

Mahtavaa muuten, että on taas viikonloppu! Have a great one!
Marjo :)

This week I've been experimenting with colour - and kitten heels. I tend to wear the same things to the office, relying on the same safe options such neutrals, ankle boots, flat shoes, tight jeans, blazers and knits on most days. But for some reason this same-old same-old has started to feel a tiring and a bit blaah. Could it be my "new" curly hair?! Who knows. But this week it's been more colours and more heels in the office. I can't believe I haven't worn the kitten heel to the office before! What a perfect working shoe! I'm also discovering new colours and looser trousers. I feel like I'm more ready to face the world when I'm wearing a bit of a heel and brighter colours, so for now at least that's what I'm going to do. I feel inspired! Have a great weekend!

2 kommenttia:

  1. Upeasti pukee sinua tuo väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi! Pitää näköjään satsata välillä muihinkin väreihin kuin mustaan. ;) Hauskaa päivän jatkoa, t. Marjo

      Poista