tiistai 3. kesäkuuta 2014

Pelastaja

Kun vaatekappaleesta tulee joka säähän, vuodenaikaan ja tilanteeseen sopiva kiireisen päivän pelastaja, ansaitsee se oman postauksensa. Helsinki Chicin historian Ensimmäinen Virallinen Vaatesuositus koskee tätä Filippa K:n superkäytännöllistä mekkoa.
Dress: Filippa K / Blazer: Hugo Boss / Flats: Stylesnob / Bag: Mansur Gavriel
Mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas. Oma mekkoni on musta, Miialla näitä on useampia värejä. Tällä hetkellä Filippa K:n mallistossa on raidallinen versio (tässä) tästä samaisesta mallista, ja vielä sillä parannuksella, että uudessa mallissa on kiristysnyöri lantiolla. Omassa mallissani nyöriä ei ole.

Photo: Filippa K
Näitä mekkoja pitäisi kaapissa olla useampikin, eri värisinä. Käytännöllisen mekon kruunaavat taskut. Olen käyttänyt mekkoani niin illallisella, töissä, rannalla uimapuvun kanssa, hiekkalaatikolla... Mekon kanssa sopivat niin varvastossut, korkokengät kuin nilkkuritkin sukkisten kera. Talvella ja kesällä. Nerokasta!

Marjo x

This post is simply about this geniuous of a dress by Filippa K. I have it in black, Miia has in many colours. You can find it in stores now, this time with stripes and a handy string on the waist. Mine doesn't have a string and it would be a bonus. This dress has saved me on many, many mornings and looks equally good worn with heels, flipflops or sandals. Winter or spring. With pockets. Absolute genious.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva blogi teilla, olen joskus eksynyt tanne ja talla kertaa W1-blogin kautta. Pakko on nyt kommentoida tata mekko-asiaa; olen nimittain taysin samaa mielta Filippa K:n mekkojen nerokkuudesta. Asun Brysselissa ja onnekseni taalla on Filipan liike, josta kayn aina ostamassa kaikkea peruskamaa. Ostin raitamekon seka mustana etta valkoisena ja se oli jarkeva veto. Olin viime viikonloppuna Italiassa ja en ottanut oikeastaan mitaan muuta mukaan. Raitamekko oli paallani uima-altaalla, shoppailureissulla ja illalla ravintolassa. Miten elegantin yksinkertaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Ja kiva, että meillä on lukija myös Brysselissä. :) Yritän bongata alesta uuden Filippan mekon, sillä haluaisin itsekin myös sellaisen raidallisen. Hauskaa viikon jatkoa! t. Marjo

      Poista