perjantai 20. kesäkuuta 2014

Härkää sarvista

Marjo heitti haasteen myös minulle. Kiitos siitä! Nyt ei auta kuin ottaa härkää sarvista ja ryhtyä vastailupuuhiin. Mielenkiintoisia kysymyksiä, vaikeita vastata.

1. Suosikkikohteeni ja miksi?
Tähän vastaan Ranskan riviera ja siellä ennen kaikkea Valbonne, vaikka aivan yhtä hyvin voisin sanoa Lontoo, Rooma tai Tukholma tai... Rivieralla yhdistyy ranta- ja kaupunkilomailu. Siellä on kaunista, siistiä ja tyylikästä.Valbonne puolestaan on kaunis, pittoreski kylä, josta löytyy paljon palveluita ja ennen kaikkea kivoja ravintoloita.

Meidän viimekesäinen talo
Saattaa olla, että tästä paikasta tulee uusi lempparini. Vielä ei voi tietää.

http://www.visitgreece.gr/en/greek_islands/cyclades/santorini
Haaveilen koko ajan uusista matkoista. Kun saan varattua yhden, pohdin jo seuraavaa. Rakastan matkustamista, mutta ennen kaikkea rakastan haaveilla matkoista.

2. Muoti-inhokkisi kautta vuosien?
Tämä on todella paha. Laitapa tähän joku vaate tai tyyli ja pari vuotta myöhemmin pukeudut sellaiseen. Heh! Nykyään tyylini on aika simppeli ja klassinen, mutta olen kokeillut monenlaista. Grungea, hippeilyä, you name it. Ehkäpä suurimmaksi inhokikseni nousevat tasapaksulla pohjalla varustetut lenkkarit mallia Spice girls (90 -luvun versio bändistä). Kuka muistaa mm. Baby Spicen kengät tuolta ajalta?

Lupaan ja vannon, että näitä ei minun jaloissani tulla näkemään!

3. Suurimmat ylpeyden aiheesi?
Lapseni. Ihania, ärsyttäviä, eloisia eli huipputyyppejä.

4. Tärkeimmät tavarasi juuri nyt?
Tähän vastaan, että kihla- ja vihkisormukseni. Tänä vuonna vietämme nimittäin 10 -vuotishääpäivää.

5. Ketkä viisi ihmistä kutsuisit kanssasi illalliselle eli kutsulistasi dream team?
Hieno kysymys, mutta miten ihmeessä pystyn rajaamaan vain viisi ihmistä kaikkien hienojen ja vaikuttavien henkilöiden joukosta? 
Ensimmäinen mukaan otettava olisi ehdottomasti Miina Sillanpää. Hän oli ensimmäinen suomalainen naisministeri.Olisi hienoa kuulla, millaista oli murtaa lasikattoja rytinällä.
Toinen illallisseuralainen on myös nainen. Nimittäin Hillary Clinton. Vahva nainen,Yhdysvaltain seuraava presidentti kenties?
Sitten mukaan eräs merkittävä mies Ruotsista, poliitikko hänkin. Ruotsin entinen pääministeri Olof Palme, joka valitettavasti murhattiin vuonna 1986, kun hän oli palaamassa kotiin elokuvista. Ehkäpä kuolema lisää mystiikkaa ja kiinnostustani häntä kohtaan, mutta oli hän myös vaikutusvaltainen poliitikko ja merkittävässä roolissa ruotsalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana.
Neljänneksi nappaan mukaani Jim Morrisonin. Tarvitseeko tätä edes perustella? Mystinen mies, hyvää musiikkia. Hän vois lausua illan aikana runoja, jos politiikan puhumiselta ehtisimme.
Mukaan mahtuu vielä yksi nainen ja hän on Coco Chanel. Olen aivan varma, että hänellä olisi myös tässä seurassa paljon annettavaa ja sanottavaa.

Eiköhän tällä joukolla saataisi mielenkiintoiset illalliskeskustelut aikaiseksi?

Tässä minun viisi kysymystäni:
1. Kautta aikojen paras biisi?
2. Mistä unelmoit tällä hetkellä?
3. Asia, joka on sinulle äärimmäisen tärkeä?
4. Jos sinulla olisi kaikki valta, minkä asian muuttaisit maailmassa?
5. Lempijuhannusjuomasi?

Vastaamaan haastan iki-ihanan Mintun Go 4 it vol 2. -blogista, tuoreen maisterisnaisen, Polka Dotsin Jonnan, upean Hannan Strictly Style -blogista, tyylikkään Sara S:n ja uskomattoman valokuvaajan, mäyristen äidin Doritin Paikka auringossa -blogista.

Hyvää ja rentouttavaa juhannusta haastetuille ja kaikille lukijoille!
Miia

4 kommenttia:

 1. Kiitti haasteesta! Olipas vaikeita kysymyksiä - etenkin tuo päivälliskutsu. Tai mulle laittamasti kysymykset on kyllä (viimeistä lukuunottamatta.. Haha!) kaikki tosi haasteellisia!

  Paljon onnea hääpäivän johdosta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos ehdit vastaamaan! ;)
   Hääpäivä tulee vasta myöhemmin tänä vuonna, mutta en keksinyt mitään merkityksellisempääkään esinettä.
   Miia

   Poista
 2. Oijoi! Tämäpä iloinen yllätys, löytää bloginne ja lukea noin kauniita sanoja, kiitos. Olen niin maailman huonoin vastaamaan haasteisiin, joten kiitän ja kumarran kunniasta, mutta jätän tälläkin kertaa väliin.. Ehkä joskus vielä. :)

  VastaaPoista