sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viikko kuvina

Sain kunnian tehdä blogin 100. postauksen! Tätä täytyy juhlia ensi viikolla. Vai mitä, Marjo?

Kuten Marjo jo aiemmin tällä viikolla kirjoittelikin omista kiireistään, myös minulla on töissä maailmanlopun meininki.Tämä taitaa olla aika yleistä monella muullakin työpaikalla? Sen lisäksi eilen ja tänään on juhlittu perheen pikkuneidin syntymäpäiviä. Kiirettä ja suhinaa on jatkunut myös viikonlopun yli, mutta kivaa on ollut. Lapsen kummeja ja isovanhempia on aina kiva nähdä ja saada koolle samaan paikkaan.

Tässä kuitenkin kuluneen viikon kuvasatoa ja tunnelmia. Asukuva on keskiviikolta, kun näimme pikaisesti Marjon kanssa Espalla. Tosi perustyöasu, ei todellakaan mitään fashionmaaperää järisyttävää. Onkohan minulla ikinä? ;) Torstaina kävin lounasaikaan jalkahoidossa. Vakkaripaikkani on Sky Beauty Siltasaarenkadulla. Voisinkin kirjoitella siitä ja toisesta suosikistani, Helsinkin Day Spa:sta joskus omat postauksensa.

Jakku Zara, T-paita Cos, housut Benetton (ikivanhat) ja loaferit jotkut italialaiset

Kesävarpaat.
Kuten sanoin, viikonloppu on mennyt synttärihulinoissa. Tässä muutama kuva tunnelmista. Lauantai-iltana käväisimme myös yksillä Erottajalla sijaitsevassa Liberty&Death -drinkkibaarissa. Aivan loistava palvelu ja mukava tunnelma. Suosittelen lämpimästi!

Kauniit.

Tämä viikonloppu ei ollut sokeriton.
Kaverit, tulkaa jo!

Mikä paikka, mikä drinkki!

Nyt MM-kisakatsomoon jännittämään Ranskan peliä!
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti