tiistai 15. lokakuuta 2013

Katse kotiin päin!

Välittömästi, kun säät viilenevät ja illat pimenevät, alkaa myös allekirjoittaneella sisustusinnostus. Kesä tuli viiletettyä siellä sun täällä ja ennen kaikkea nautiskeltua ulkosalla. Muutimme alkukesästä ja, vaikka yleensä laitamme kaiken nopeasti kuntoon, teki kaunis kesä tehtävänsä ja kodin sisustaminen jäi vähemmälle huomiolle. Suurin osa tauluistakin nojaa edelleen seinään lattian rajassa. Syksyn edetessä tilanne on toden totta korjaantunut ja tällä hetkellä päällä on hirvittävä kodinlaittovimma.Vielä, kun vuorokauteen saisi muutaman lisätunnin, jolloin ehtisi hoitaa tätä projektia.

Ihan toimettomana en ole ollut, vaan olen ehtinyt pyöräyttää olohuoneen järjestyksen uusiksi ja hankkia sinne uuden maton. Matto oli löytö Hulluilta Päiviltä, jonne tein täsmäiskun. Muuhun kiertelyyn en siinä tungoksessa kyennyt. Muutaman päivän makustelun jälkeen olen tyytyväinen. Beigeen taittava, luonnonvalkoinen toimii valkoisen sohvan kyljessä mainiosti. Lisäksi tilasin Stockalta pari viikkoa sitten valkoiset, silkkiset valmisverhot, jotka tosin saapuvat vasta marraskuussa. Toivottavasti ovat odottamisen arvoiset!

Monenlaisia suunnitelmia on edelleen työn alla ja niistä isoimpana lastenhuoneen remontointi.Tulisipa remonttimies jo pian! Aika ongelmallinen kohta on myös makuuhuoneen tämänhetkinen säilytystilanne. Kaksi Malm-lipastoa onkin tarkoitus poimia ensi viikonloppuna Ikeasta. En edes kehtaa näyttää teille, miltä tulevien lipastojen paikalla näyttää tällä hetkellä... Haussa on lisäksi vanhan Artekin ruokapöydän jatkeeksi toinen samanlainen. Sen täytyy olla myös vintage, jotteivät puuosat eroaisi toisistaan kuin yö ja päivä. Näistä lisää joskus toiste. Mutta kuten sanoin, intoa ja tarvetta riittää.

Pala olohuoneesta (Kukaan ei huomaa ryppyistä päällistä, eihän?)
Ihanaa, kun on syksy ja edes teoriassa mahdollisuus viettää aikaa kotona sisätiloissa. Kodin tuunaus on minulle sellainen ikuisuusprojekti ja harrastus. Kertokaapa, onko teihin iskenyt sisustuskuume kesän jälkeen? Mitä on työn alla?

Illan tunnelmapala

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti