tiistai 29. lokakuuta 2013

Isabel Marant for H&M




























Olen tähän mennessä skipannut lähestulkoon kaikki H&M-yhteistyöt, mutta marraskuussa taidan joutua tekemään poikkeuksen kun Isabel Marantin H&M-mallisto tulee myyntiin. Yllä näkyvä musta pitsipaita sopisi loistavasti tiukkojen mustien housujen kanssa, ja hopean värinen hame sukkisten kanssa vaikka töihin.


Musta jakku niin ikään sopisi työvaatteeksi, kun taas silkkihousut näkisin päälläni ensi kesänä. Tänä vuonna kuviollisia housuja on näkynyt siellä sun täällä, mutta myöhäisherännäisenä pukisin nämä edelleen ylpeästi ylleni. Tyyli ennen muotia. :)


Hyviä T-paitoja ei koskaan ole liikaa, ja olen jatkuvasti etsimässä täydellistä valkoista T-paitaa. T-paita ei saa olla liian läpinäkyvä eikä missään nimessä tyköistuva. Siinä ei myöskään saa olla liian antava kaulus, jos mielii teepparissa työpaikalle. Onko teillä hyviä vinkkejä, mistä löytyisivät parhaat valkoiset t-paidat, jotka soveltuisivat myös työkäyttöön? 


Mallistosta löytyy myös lapsille ihanuuksia. Pojallemme tällainen asu olisi niin symppis, taitaa vain olla vähän isommille pojille... Tytölle taas bongasin mm. söpöt kengät. 
Tyttöjen bootsit
Olen kyllä vähän pettynyt, että malliston hienoimmat kengät on suunniteltu miehille ja lapsille. Dicker-fanina olisin toivonut, että mallistoon kuuluisivat myös samantyyliset nilkkurit naisille. 
Lasten bootsit
Miesten bootsit


Mutta kuka tietää? Ehkäpä malliston kengät sopivat myös naisille? Huomenna olemme vähän viisaampia, sillä Helsinki Chic pääsee tutustumaan koko mallistoon etukäteen. Raportoimme näistä ihanuuksista sitten lisää! 

Isabel Marantin H&M-mallisto tulee myyntiin 14.11.

So far I've managed to skip all the H&M collaborations, but this time I might have to make an exception when the Isabel Marant line comes for sale in November. I've found a few pieces that I could easily see myself wearing. There are also some really cute pieces for kids such as booties. However, I'm slightly disappointed that the best shoes in the collection are for kids and men only. As a Dicker-fan, I would've hoped similar booties for us ladies in this collection. Oh well. 

Tomorrow Helsinki Chic has a chance to see the whole collection in a preview. We'll spill the beans straight after, so stay tuned.

The line is available from 14th of November!

Marjo x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti