sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Haussa uusi laukku

Minulla on akuutti tarve löytää musta laukku, joka palvelee erityisesti arkikäytössä. Osittain kyse on myös halusta saada uusi laukku käsipuoleen heilumaan. Edellisestä laukkuostostani on kulunut jo kaksi (!) vuotta. Mulberryn laukku on edelleen mieleinen. Tämän jälkeen olen ostanut vain yhden iltalaukun, joten ei siis mikään ihme, että himottaa!

Sophie Hulmen laukkuun ihastuin iät ajat sitten, mutten ole saanut aikaiseksi edettyä asian kanssa. Suurin syy on se, etten ole verkkokaupoista löytänyt pehmeämmästä nahasta valmistettua pienempää kokoa mustana. Toisekseen minua on hiukan häirinnyt se, ettei laukkua saa suljettua. Kuvassa on jälleen jäykemmästä nahasta valmistettu versio, mutta pääsee tästä kärryille mitä laukkua tarkoitan. Malli on mielestäni kertakaikkisen mahtava.



Kuva: Net-a-porter
Tämän Hulmen rinnalle on sittemmin noussut kilpaileva vaihtoehto. Nimittäin 3.1. Philip Limin Pashli -laukku. Sitäkin olen tarkkaillut jo hyvän aikaa.Tässä laukussa minua kuitenkin hiukan mietityttää olkahihnan sijainti, samoin kuin se, onko nahka liian kiiltävää. Olisiko kenelläkään kokemuksia? Pitäisi ehdottomasti päästä hypistelemään molempia yllä olevia laukkuja livenä. Harmillista, ettei näitä merkkejä myydä Helsingissä!

Tämäkin ihanuus: Net-a-Porter
Kun riittävän pitkään hautoo laukkuajatuksia, tulee rinnalle uusia kilpailijoita. Sophie Hulme on vastannut epäilyihini ja tuonut markkinoille vetoketjulla varustetun version ensimmäisenä esitellystä laukusta. Tosin tämän laukun muoto on perinteisempi eikä näin ollen sytytä isosiskonsa lailla. Mitä mieltä olette, kumpi Hulmeista on parempi?
http://www.net-a-porter.com/product/383084
Hyvät laukkuvinkit otetaan ilolla vastaan, sillä puute alkaa olla kova. Mistä löytyisi täydellinen musta nahkalaukku arkikäyttöön?
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti