torstai 24. lokakuuta 2013

Filippa K 20 vuotta

Silmiini osui mainos Costumea lukiessa, jossa kerrottiin Filippa K:n täyttävän 20 vuotta. Sen kunniaksi myyntiin tulee classic -mallisto, jossa on klassikkoja aivan alkutaipaleelta alkaen, nykypäivään hieman muokattuna. Liikkeessä järjestetään synttäreiden kunniaksi tänään tilaisuus, johon en ehdi, mutta ajattelin poiketa liikkeessä tänään jossain välissä.

Filippa K on ollut jo pitkään yksi suosikkimerkeistäni ja minulta löytyy useita luottovaatteita kyseiseltä merkiltä. Ensikosketukseni merkkiin tapahtui (jos suinkin muistan oikein) Uppsalassa, jossa olin vaihdossa 2000 -luvun alussa. Ostin silloin mustan pitsireunaisen aluspaidan, joka muuten kuuluu merkin valikoimiin edelleen. Päivitin vanhan aluspaidan uuteen  vasta viime vuonna. Syksyn uutuuksia selaillessani katseeni kiinnittyi kuvan mekkoon. Olisikohan se kiva myös omassa vaatekaapissa? Tai päällä kenties?




Kuva: www.filippa-k.com


Ostin viime talvena ensimmäistä kertaa Filippa K:n kengät ja kuvan nilkkureista tuli välittömästi yhdet lempikengistäni. Aamulla putsaamani kengät ovatkin näemmä taas ihan kurassa. Olisi kai pitänyt ennemminkin pukea jalkaan kumpparit...


Silloin tällöin kuulee puhuttavan, onko merkin laadussa tapahtunut muutoksia. Vuosien saatosta muistan yhden t-paidan, joka ei muotoaan pitänyt, mutta muutoin vaatteet ovat säilyneet hyvin. Olisiko niin, että laadussa tapahtui hetkellinen notkahdus muutama vuosi takaperin? Mene ja tiedä, sillä ainakin parin viime vuoden aikana tekemäni hankinnat ovat olleet pelkästään priimaa. Huono laatu paljastuu yleensä jo parin pesun jälkeen.

Miten on ruudun toisella puolella, onko Filippa K mieleinen tai tuttu merkki?
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti