torstai 31. lokakuuta 2013

Avec Marant




Kävimme eilen Miian kanssa tutustumassa Isabel Marant pour H&M-mallistoon. Ensiarviomme on, että näitä vaatteita ei kovin kauaa kaupoissa myydä - ne myydään loppuun.



Muhkea neuletakki, materiaali epäselvä.



Tämän malliston ehdottomiin suosikkeihimme lukeutuivat takit. Ulkotakit ovat hyvin viimeisteltyjä ja vaikuttavat materiaaliltaan kestäviltä. Näissä näytekappaleissa ei kuitenkaan ollut materiaaliselosteita ommeltuna kiinni, joten emme osaa varmasti sanoa mitä materiaalia ne ovat. Villalta ainakin vaikuttavat, ja mukavan paksulta sellaisilta. Neuleista olisimme myös halunneet nähdä materiaalimerkinnät, sillä ne näyttävät varsin muhkeilta. Toivottavasti eivät ole pelkkää akryylia.




Suosikkeihimme lukeutuvat myös nämä ihanat silkkihousut. Aivan unelman kevyet! Loistavat pakata mukaan vaikka talvimatkalle aurinkoon. Ja ensi kesänä nämme jo käyskentelevämme pitkin Valbonnen kivisiä katuja, silkkiset puntit liehuen. Sitä odotellessa...






Myös tämä mekko on samaa, ihanan kevyttä silkkiä. Se on tosin erittäin paljastava, sillä avointa miehustaa pitää kiinni vain yksi nappi kaulassa. Muuten rinnus on avonainen. Jos reiän saisi kiinni napeilla, mekko olisi täydellinen. Myös mekon yhteyteen puetut hapsukengät näyttivät yllättävän kivoilta jalassa, vaikka muistammekin yhä 90-luvun alun hapsunahkatakit ja hapsubuutsit vähän liiankin hyvin! :)



T-paidat olivat kevyitä, ja tämä yksilö sopisi hyvin esimerkiksi työasuksi jakun alle. Valkoiset teepparit olivat pellavaisen (pellavan näköisen) materiaalinsa johdosta aika läpinäkyviä, joten tuskin saamme tästä mallistosta pelastusta täydellisen valkoisen t-paidan metsästykseen.





Kokonaisuudessaan Marant-mallisto on Helsinki Chicin mielestä kiinnostava ja monilta osin hyvälaatuinen H&M-yhteistyö. Erityismainintamme menevät miesten ja lasten vaatteille. Tämähän on nyt ensimmäinen kerta, kun Isabel Marant on suunnitellut miesten ja lasten malliston, ja luulemme, että tämä ei jää tähän. Kippis!

Isabel Marant saapuu Helsingin, Tampereen ja Turun valikoituhin H&M-liikkeisiin 14. marraskuuta. Ja bonus: mallistoon voi päästä käsiksi myös nettikaupassa klo 11 alkaen!

Marjo & Miia
-

Yesterday we took a sneak peek at the upcoming Isabel Marant pour H&M collection. Our favourites were the coats which appeared to be of good quality fabric. The jumpers looked lovely and soft, however due to the missing label information we aren't certain whether they are acrylic or cotton. Let's hope they are not all synthetic material. The other faves were the dreamy light silk pants. We can already see ourselves strolling along the streets of Valbonne wearing those next summer... Bliss. The dress (silk) was also great but too revealing as it has an open front. We also liked the boots with fringes, even though they still bring back all-too-clear memories of the early 90s! :)

All in all, thumbs up to the whole collection, we think the items will sell out in no time. Cheers!


Marjo & Miia x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti