perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pian niitä saa - Mansur Gavriel saapuu Helsinkiin!


Lyst.com
Kirsten Dunstilla on jo omansa.
Nyt on suuren uutisen aika: maailman ehkä tämän hetken himotuin laukkumerkki Mansur Gavriel saapuu Helsinkiin! Nämä laukut ovat loppu lähes kaikista nettikaupoista, Lontoosta, New Yorkista ja vaikka mistä, mutta nyt näitä ihanuuksia saapuu muutama kappale tänne Pohjolan perukoille Collage-liikkeeseen Helsinkiin. Uskomattoman hienoa!

Photo: heelsandpeplum.wordpress.com
Kun bongasin nämä keskihintaiset Mansur Gavrielin laukut ensimmäisen kerran ulkomaisista blogeista ja muotilehdistä, otin heti yhteyttä suoraan New Yorkiin merkin omistajien päämajaan. Ja he myös vastasivat minulle, paljastaen että tänä keväänä MG:t saapuvat Pohjoismaissa myyntiin Collage-liikkeisiin Kööpenhaminaan ja Helsinkiin.

Collage odottaa lähetystä...
Kiirastorstaina kävimme Miian kanssa Collagessa paikan päällä todentamassa saamani vastauksen paikkansapitävyyden, ja kyllä, uutinen on vahvistettu. MG:t pitäisivät saapua Helsinkiin heti pääsiäisen jälkeen, ja tulossa on sekä Bucket Bageja että Tote:ja. Bucketit ovat 480 € ja Totet 470 €. Varasin jo itselleni yhden laukun - olen listalla ykkösenä - mutten vielä paljasta, minkä laukun valitsin. :) Ensin juhlistamme pääsiäistä! Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

Marjo x

Breaking news: the most coveted bags by Mansur Gavriel are coming to Helsinki! The notorious Bucket Bag, which is sold out almost everywhere in the universe, will arrive in Finland presumably next week. The Tote bags will arrive, too. I wrote to MG myself as soon as I discovered these lovely bags and they confirmed the MG's will be available this spring in Scandinavia only in the Collage shops in Helsinki and Copenhagen. Such great news! I have already reserved mine - I'm number one on the list - but I'm not telling which one I'm getting just yet. :) Go reserve yours NOW!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti