keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Mikä teitä kiinnostaa?

Helsinki Chic on ollut olemassa jo tovin emmekä ole vielä kertaakaan kysyneet teidän mielipidettänne siihen, mikä meidän blogissamme eniten kiinnostaa. Mistä asioista on mukava lukea tai mikä on vähemmän kiinnostavaa? Mitä toivoisitte tulevaisuudessa blogilta?
Vaikka me molemmat pidämmekin kirjoittamisesta ja pitäisimme blogia varmasti vain toisiammekin varten (ainakin yksi takuuvarma lukija, jei!), niin on ollut mukava huomata, että muutkin ovat kiinnostuneita jutuistamme. Blogi on meille täydellinen yhteisharrastus, koska näistä asioista puhuisimme joka tapauksessa. Nyt voimme jakaa ajatuksia myös blogin kautta ja keskittyä nähdessämme muihin(kin) asioihin.
Mutta nyt haluaisimme kuulla teiltä itseltänne, mitä haluaisitte tässä blogissamme lukea ja nähdä. Kaikki vinkit, ideat ja ajatukset otetaan ilolla vastaan! Lupaamme toteuttaa niin monta ideaa kuin suinkin voimme. Iloista viikon jatkoa ja kaunis kiitos siitä, että olette löytäneet blogimme!

Miia ja Marjo x

14 kommenttia:

 1. Hei! Luin blogianne tänään ekan kerran. Tyylijutut kiinnostavat, lapsijutut eivät, vaikka olen itsekin äiti. Ehkä liian tuttua juttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä valaisevasta kommentistasi. Mielenkiintoista, että lapsijutut jakavat aika monessa blogissa mielipiteitä. Olemme itsekin kyllä sitä mieltä, että tyylijutut kiinnostavat enemmän kuin lapsiaiheiset, joten pysynemme mieluusti tyyliasoissa. Sehän se on, mistä keskenämme muutenkin ajatuksia usein vaihdamme. Perhejuttujen lisäksi. ;) t. Marjo

   Poista
 2. Hmm. Pidän blogista tällaisena. Ehkä olisi kiva "oppia tunteman teitä paremmin". Olisi kiva lukea ajatuksianne kaikenlaisista asioista, vaikka kevyestikin vain. Kiva blogi! Ei mulla muuta :-). Ihanaa pääsiäistä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Toiveesi toteutetaan! :) Olemme aloitelleet blogiamme rauhallisesti, ja tästä syystä emme ole vielä itsestämme kauheasti kertoneet. Mutta tulemme varmasti jakamaan vähän enemmän itsestämme ja ajatuksistamme tässä piakkoin, ja onkin kiva kuulla, että tuollaisetkin asiat kiinnostavat. Oikein ihanaa pääsiäistä myös sinulle, ja kiitos, että seuraat blogiamme! t. Miia ja Marjo

   Poista
 3. Tyyliasiat, shoppailut yms. kiinnostaa :)
  t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria, kiva kuulla mielipiteesi. Shoppailua ja tyyliasiaa tulossa! :) Kiitos kommentistasi ja oikein mukavaa pääsiäistä, t. Marjo ja Miia

   Poista
 4. Minäkin tykkään lukea tyylijuttuja. Olen tykännyt myös matkajutuista ja ravintolavinkeistä ja muista Helsingin vinkeistä. Tykkään myös sellaisista lapsijutuista, joissa annetaan vinkkejä, esim just museovierailut ja ravintolat. Eli mielestäni tämä on tosi kiva blogi juuri näin. Ja uskon, että teidät oppii tuntemaan paremmin ajan kanssa (esim kivaa oli lukea entisestä elokuvatyöstä). Koti/sisustusjututkin silloin tälloin ovat olleet kivoja. Sorry sekava postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pp! Kiva kuulla, olemmekin jutelleet, että kirjoittaisimme aktiivisemmin mm. ravintoloista ja Helsinki-vinkeistä. Aika usein kuitenkin kamera on ravintoloihin mennessä muualla kuin pienessä käsilaukussa... eli kotona. Monesti onkin harmittanut, kun ei ole saanut yhtään hyvää kuvaa kivoista paikoista. No, mietitään tähän joku ratkaisu! Kotijuttuja on myös tulossa, nyt alkaa luonnonvaloakin olemaan sen verran, että sisustuskuvista saa jotain selvää. ;) Suomessa on aina näitä erityishaasteita valon kanssa. Ja tosiaan, meidät oppii varmasti tuntemaan paremmin tässä matkan varrella, tulemme kertomaan lisää itsestämme aina sopivissa väleissä. Kiitos, kun olet lukijamme ja oikein hyvää pääsiäistä! t. Marjo ja Miia

   Poista
  2. Minulle ei kuvien laadulla ole väliä. Olen visuaalisenalan ammattileinen ja silti... Ei haittaa yhtään, vaikka kuvat olisi kännykällä otettuja ja suttuisia. Asia tulee selväksi silti. Ajattelen, että blogikuvien arvo on lähinnä informaatioarvo. Estetiikkaa haen ihan toisenlaista kuvista. T. Iines

   Poista
  3. Huh helpottava kuulla! ;) Vaikka kyllä sitä haluaisi panostaa kuviin koko ajan enemmän ja enemmän. Askel kerrallaan tässäkin asiassa.
   Kiitos kommentistasi ja kiva, että luet blogiamme! t. Marjo ja Miia

   Poista
  4. Muuten tuli mieleen, että moni on kirjoittanut bloggerin kuvaongelmista eli kuvien laatu kärsii, kun ne lisää bloggeriin. Bloggari nimeltä Kaitaliina kirjoitti tästä havainnollisen postauksen (oli keksinyt miten kuvien laadun saa säilymään). Löytyy varmaan googlettamalla jos kiinnostaa.
   t. Iines

   Poista
  5. Moi Iines, kiitti vinkistä, pitää googlettaa tuo asia. Miian kanssa juuri huomasimme, että monesti kuvat suttaantuvat oudosti. Hauskaa torstaita! t. Marjo

   Poista
 5. Kiitos kivasta blogista! Minusta siihen tuo twistin, että teitä on kaksi kirjoittajaa. Tyyli, matkustus ja ravintolat ovat lempiluettavaa. Jos vielä sisustusasiaa saisi mukaan, niin avot! Tuo Mansur Gavriel on esimerkki loistavasta postauksesta. Olen kyllästynyt samoihin preppyLVmulberryzara-postauksiin. Aikuisen naisen laadukas pukeutuminen kiinnostaa.
  Iloista kevättä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivasta kommentistasi ja mukavaa, että luet blogiamme!
  Luulen, että sisustusjuttuja tulee jatkossa. Ne nimittäin kiinnostavat meitä molempia.
  Mukavaa pyhien jatkoa! t. Marjo ja Miia

  VastaaPoista