keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Sähkönsininen!


Sininen on lempivärini. Oikeastaan lempivärini on kyllä musta, mutta sitä ei kuulemma lasketa koska musta ei varsinaisesti ole väri. Esikoiseni mielestä ruskea ja musta eivät ole värejä siksi, että "ne eivät ole värikkäitä." Loogista.

Dress: J Lindeberg
Ratkaisu yksinkertaiseen värimakuuni on sininen. Kun olin kolmasluokkalaisena koulun discossa ja pukeutuneena muodikkaasti sähkönsiniseen mekkoon (ja HUOM!: sähkönsinisiin nahkakenkiin, miten siistiä!), kaverini kehuivat värin sopivan minulle. Samaa sanoi aina myös naapurin täti kun näki minut tuossa asussa. Tästä lähtien olen ollut vannoutunut sinisen ystävä.

Uusin sininen hankintani on tämä kirkkaan sininen mekko. Rakastuin heti sen säkenöivään väriin. Enää puuttuu vain se disco, kreppiraudalla krepattu tukka ja etenkin ne sähkönsiniset, kapeakärkiset kengät!
Smile Demi, looking good!
Krepatuista hiuksista puheenollen, myydäänköhän kreppirautoja enää missään?! Nyt discojalka vipattamaan - hauskaa vappua kaikille!

Marjo x

My favourite colour is blue. Well actually, my favourite colour is black but apparently it doesn't count as it's no colour at all. According to my eldest, "brown and black aren't colours as they are not colourful". Logical. My solution to my simple colour palette is blue. I've loved it ever since I wore my electric blue dress  (AND my blue, sharp toed leather shoes, no less!) to a third grade disco - all my friends told me the colour really suited me. My newest blue purchase is this dress. I adore it's bright colour. It's actually very close to the electric blue I wore as a third-grader. The only thing missing is the disco - and the crepped hair

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti