maanantai 28. huhtikuuta 2014

Lounasvinkki: Rafla

Miian huivi: DVF / Paita: Massimo Dutti
Yksi suosikkilounaspaikoistamme keskellä työviikkoa on ravintola Rafla. Raflan lohi-avokadosalaatti wasabikastikkeella on aivan taivaallisen hyvää! Sitä on aina pakko saada säännöllisin väliajoin.


Rafla on kuitenkin usein täynnä lounasaikaan. Miian kanssa yhdessä lounastaessamme Raflassa oli onneksi tilaa vaikka muille jakaa. Nautimme salaatin kanssa lasilliset viiniä. Raflasta tekee mahtavan lounasmestan myös se, että lounaslistalla viiniä ja olutta saa "lounaslasillisen" eli vain 10 cl. Loistava toimistotyöläisen pikkunautinto keskellä päivää. :)

T: Tommy Hilfiger / Cardigan: H&M
Jos olette joskus Punavuoressa, kannattaa käydä lounaalla Raflassa. Miia kehui myös Raflan omistajien ensimmäistä keittokirjaa "Safkaa" - Miian perhe kun on kokannut läpi lähes jokaisen reseptin kirjasta! Myös meiltä tuo samainen opus löytyy, mutta olemme toistaiseksi ehtineet vasta avokadopastaan asti... ;) Nyt pitäisi kylläkin saada kokeiltua uudemman, kehutun "Safkaa - parempaa arkiruokaa" -kirjan reseptejä ja hankkia kirja itselleen. Oletteko te jo kokeilleet Raflaa tai kyseisiä kirjoja?

Mahtavaa vappuviikkoa kaikille! 

Marjo x

Miia and I celebrated the upcoming Easter by enjoying a lovely lunch at Rafla in Punavuori. Their salmon avocado salad with wasabi dressing is a must, if you ever happen upon Uudenmaankatu in Helsinki. What's great about Rafla as well is that they serve "lunch wine" or beer which means that you only get 10 cl of your chosen drink - perfect as a treat in the middle of a working day. We highly recommend Rafla for lunch - it'd be a good idea to book before you go though. It tends to get very busy at lunch time.

2 kommenttia:

  1. Tuli oikein naurettua ääneen, sillä minäkään en ole päässyt avocadopastaa pidemmälle... : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. Kirjassa on tosi paljon simppeleitä, mutta tosi maukkaita ruokia. Siitä on tullut meidän suosikki! Miia

      Poista