perjantai 4. huhtikuuta 2014

Haaveissa vainko oot mun?

Pahoittelut viikon hiljaiselosta molempien puolesta. Marjo on ollut kovin kiireinen viimeiset pari viikkoa ja allekirjoittanut kulkee kipsi käsipuolessa edelleen (lue: samoissa vaatteissa päivästä toiseen), joiden vuoksi kirjoittelu tännekin on ollut laiskanpuoleista. Seli seli ja anteeksi.

Kuten otsikossakin todetaan, haaveita riittää. Aineettomia suurimmaksi osaksi, mutta yksi (hah!) tavaratoivekin on. Nimittäin Celinen Trapeze -laukku. Olen käynyt ihastelemassa laukkua jo muutamaan kertaan Luxbagissa ja kuola valuu joka kerta suun pielistä kävellessäni liikkeen ohi. Värin suhteen en ole ronkeli. Toivoisin silti, että saisin laukun, josta löytyisi ainakin mustaa ja hiekkaa. Onhan näitä jonkun verran näkynyt blogimaailmassa, mutta ei se minua haittaa. Jaksaisin rakastaa tätä pitkään ja uskollisesti!

Minulla ei toistaiseksi ole ollut näin kalliita laukkuja (hinta n. 1600 €) ja olenkin pohtinut, kulkevatko hinta ja laatu käsi kädessä? Kuulisin mielelläni teidän kokemuksianne.

www.celine.com
Mitä mieltä olet, onko järkeä maksaa laukusta näin paljon?

Mukavaa viikonloppua ihanat!
Miia

4 kommenttia:

 1. Kannattaako maksaa? En suoraan sanottuna tiedä. Itsellä kipuraja menee 500 eurossa. Alesta voin ostaa "kalliimpiakin laukkuja". Tod. näk. voit hyvin myös elää ilman tuota laukkua tai yrittää löytää käytetyn hieman halvemmalla. Älä osta jos sen vuoksi joudut tinkimään jostain tärkeämmästä. Paha tilanne... Mun fiksaatiot sijoittuu nykyään enemmän tuonne valaisimien ja ylipäätään sisustuksen puolelle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa. En tiedä minäkään! Kiitos ajatuksia herättävästä kommentistasi. :)
   Miia

   Poista
 2. Lisään vielä: tuo laukku on tosi kaunis kyllä ja ihan sinun näköinen. Pystytkö hillitsemään shoppailua jos ostat tuon? Siis tyyliin ei uusia laukkuja ennen, kuin...? Mä sanon, osta jos pystyt jatkossa pitämään järjen päässä :-D. En sun varallisuustaasoa tiedä, mutta ehkä sitä kerran voisi itsekin... On se vaan niin sinun näköinen! :-). Jos vain budjetti sallii niin go for it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas mukava kommentti. Sai hymyn huulille. Kiitos. :)
   Miia

   Poista