keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tuulisen päivän asu 170414

  

Skirt: Michael Kors / Top: Tommy Hilfiger / Cardigan: H&M

Kevät on jo sen verran pitkällä, että kiirastorstaina uskaltauduin pitkästä aikaa ulos hameessa. Mutta hui, mikä tuuli! Tukka on kuin Carola Häggkvistillä konsanaan Euroviisujen tuulikoneessa. :) 

Nyt kun innostuin taas pitämään hametta, haluaisin seuraavaksi kokeilla sortseja. Etsinnässä ovat leveälahkeiset sortsit tummansinisenä. Kun saisi ensin heitettyä sukkahousut pois hameen alta, sitten voisi alkaa haaveilla sortsikeleistä... 


Pitääkin muuten suhtautua vakavasti lähestyvään kesään ja tarkistaa St. Tropez -pullon sisältö. Kuinkahan monta kerrosta ja käsittelyä tarvitaan, että vitivalkoiset sääret alkavat näyttää terveän päivettyneiltä? Kymmenen? Miljoona? ;)

Marjo x

This is the outfit I wore on a very windy spring day in Helsinki. This was my skirt's first outing this spring, albeit with tights on. Can't wait for the bare legs - however, I will have to get acquainted with a bottle of St. Tropez first. I wonder how many layers will have to go on before I get the desired level of tan? How about a million? ;)  

2 kommenttia:

  1. Ihanat nilkkurit, mistä ne on hankittu? Samantapaisia itsekin etsiskelen!

    Iso huokaus, sain viikonloppuna haravoidessa kottikärryiltä napakan iskun säärilleni (en tiedä, miten onnistuinkin säheltämään kärryjen kanssa niin täydellisesti!) ja nyt toista säärtä koristaa kaksi jättikokoista, kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvaa mustelmaa. Niiden takia toivon viikon jatkoa tummien sukkahousujen kaudelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, haravointi on todistetusti vaarallista puuhaa! Minäkin haravoin pääsiäisenä mökillä kaupunkilaisen "jee-olen-maalla" -vimmalla, ja nyt ovat hartiat ja selkä tulessa. ;) Hieronta olisi paikallaan... Nilkkurit ovat Nilssonin omaa mallistoa, nappasin ne maaliskuussa alesta. Olivat peräti 28 €! Minulla on samat nilkkurit myös mustana. Hauskaa torstaita! t. Marjo

      Poista