tiistai 8. huhtikuuta 2014

The Bag Hunter strikes again!


Lounas suijui tänään niin aurinkoisen iloisissa merkeissä, että ruokailun lisäksi ennätin Beamhilliin ihastelemaan kevätuutuuksia. Ja mitä silmäni näkivätkään! Ihania laukkuja! Voi ei.


Ensimmäisenä silmäni iskeytyivät tähän APC:n Half-moon -laukkuun. Pidän sen muotokielestä, se on aivan kuin satulalaukku väärinpäin. Hintaa laukulla on 319 €. Ihana. Rakastun usein juuri APC:n vaatteisiin ja nahkatuotteisiin. Ranskalaisissa vaan on sitä jotain... Mutta mutta, mahtuvatko kaikki tavarani tähän laukkuun? Tarvitsen laukun jokapäiväiseen käyttöön, enkä halua yrittää tunkea koko elämääni liian pieneen tilaan. :)


Toinen laukku on erittäin klassinen briefcase-mallinen Whyred:in Erin. Tämä on ns. varma nakki, sillä se on kätevän kokoinen, menee varmasti asun kuin asun kanssa ja lisäksi vähän tilavampi kuin APC:n laukku. Hintaa tällä näpsäkällä yksilöllä on 289 €. Ja tämäkin on kaunista, vahvaa nahkaa.

Bag by Veja.

Kolmas laukku on itselleni aiemmin tuntemattomalta Veja:lta. Veja on ranskalainen merkki (yllätys yllätys) ja tämä shopperi on tehty Brasiliassa. Erittäin hyvää, vahvaa ja tukevaa nahkaa. Veja käyttää laukkujensa värjäyksessä kasvipohjaisia värejä mm. akaasiasta. Ja kuten himoitsemassani Mansur Gavrielin laukussa, tässäkin on mukana erillinen pieni lompakko/pussukka esim. kännykälle. Tällä shopperilla on hintaa 189 €. Erittäin kätevän oloinen laukku, käyttäisin tätä varmasti paljon. Jopa maailman painavimman läppärini kantamiseen.

From the back: Whyred / APC
Kaikki nämä laukut ovat ihania omalla tavallaan, ja valinta on vaikea. Nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteenne: Minkä laukun näistä kolmesta sinä valitsisit? 

Marjo x

Today I spent some me-time at lunch and went to look at Beamhill's spring offering. And what a sight for sore eyes it was! Bags! Oh no. The first one to catch my eye was the APC bag (at the top). But is it maybe a bit too small? The second bag is the Erin by Whyred. A classic model, and roomier than the first. The Erin would go nicely with any outfit. But so would the APC bag... The third bag I admired is by a previously unknown brand to me, Veja. What a lovely shopper! I could even carry my laptop in it. But now I need your help: Which one would you choose?

6 kommenttia:

 1. Mulla on Whyredin Delphine ja tykkään siitä kovasti. Ainoa mikä on harmittanut, ettei siihen mahdu sateenvarjo. Kiva toi eka, sen voisin ottaa minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tuo APC on kyllä todella kaunis. Se on muuten hyvä pointti, että sateenvarjo ei mahdu laukkuun... se on aika välttämätön kapistus suuren osan vuodesta kuitenkin. Toisaalta, sadepäivänä voi sitten ottaa jonkun toisen laukun matkaan. :) Kiitos kommentistasi ja aurinkoista keskiviikkoa! t. Marjo

   Poista
 2. Tykkään tosta ekasta APC:n laukusta, ihana! Evi xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Evi avusta! Palkkapäivä on onneksi pian... Marjo xxx

   Poista
 3. Viimeinen. Koska läppäri. Koska sateenvarjo. Koska meikkipussi. Koska kännykän laturi, kuulokkeet, muistiinpanovihko. Koska nainen, joka kantaa koko elämänsä käsilaukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh. Nyt tuli paha! Tämä on niin vaikeaa. Voisinpa saada jokaista kokoa yhden, pienimmästä isoon. Harmi, että omat synttäritkin on vasta marraskuussa... t. Marjo

   Poista