torstai 8. toukokuuta 2014

Tervehdys Pariisista!


Bonjour! Terveiset Pariisin keväästä! Vietimme tässä taannoin mieheni kanssa hääpäivää, jota juhlistimme nyt muutaman päivän lomalla Pariisissa. Ja mikä ihana loma se olikaan! Sain kokea mahtavia illallisia, rentoa oleskelua, lorvailua, viinin nauttimista puistossa, pitkään nukkumista, unelmaisen Tarte Tatinin ja ennen kaikkea ihmisten katselua ja paljon päämäärätöntä, rentouttavaa tallustelua ympäri kaupunkia. Kerron lisää reissustamme heti, kun saan kuvat koneelle ja runosuoneni kukkimaan. Niin ihanalle kaupungille kuin Pariisi kun ei millään voi tehdä puolihuolimatonta blogikirjoitusta. Haluan tehdä sille oikeutusta. :)


Pariisissa sää suosi meitä lämpimällä auringon paisteella ja kirkkaalla taivaalla. Sää oli kuin tehty asukuvia varten, ja löysin sitä tarkoitusta varten lähes vahingossa tämän "taivaallisen paikan", suoraan Printemps-tavaratalon katolta. Uusi Mansur Gavriel -laukkuni pääsi myös haistelemaan Pariisin tuulia. Otin laukkuni käyttöön vasta Pariisissa, ikään kuin symbolisena eleenä. Nyt tulen aina muistamaan tämän ihanan loman, kun reissaan ympäri Helsinkiä yhdessä laukkuni kanssa.

Bag: Mansur Gavriel / Jacket: Zara / T: Tommy Hilfiger / Trousers: Banana Republic / Shoes: French Sole
Pariisi on Lontoon ohella lempikaupunkini. Viime aikoina olen tosin käynyt siellä aivan luvattoman harvoin, mutta asiaan tulee korjaus. Suunnittelen nimittäin jo uutta pikavisiittiä, sillä Robert Mapplethornen kiinnostava näyttely jäi väliin museon ollessa kiinni juuri kyseisenä ajankohtana... Trés typique! Kirjoitan pian lisää Parisiista ja muutamia hyviä matkavinkkejä sinne suuntaaville. Yksi vinkki: tsekkaa museoiden aukioloajat ENNEN kuin matkaat puoli kaupunkia paikan päälle. Pätee kaikkialla.

Marjo x

Greetings from Paris, where my husband and I spent a few sunny days. It was our second honeymoon in a way, and what a lovely trip it was as well. Long strolls through the city, wine in a park, delicious dinners, sleeping in, people-watching... I will tell you a lot more as soon as I get my pictures sorted out. And this is what I wore on one of those beautiful Parisian days. Simple, with my lovely new Mansur Gavriel bag which took its first outing in Paris. What can I say, Paris is one of my favourite cities in the world! 

6 kommenttia:

 1. Kaunis tuo sinun Mansur Gavriel laukkusi <3 Ja ihanan keväisiä kuvia Pariisista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Laukku joutui heti pakkolomalle Helsingissä rankkasateen takia. En haluaisi heti pilata sitä, vaikka vahvaa tekoa tuntuu olevan... Kivaa viikonlopun jatkoa! t. Marjo :)

   Poista
 2. Ihana Pariisi :) Ai sinäkö se olit joka nappasi tuon mustan laukun Collagesta? Se on hieno ja kivan kevyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän se! Heti ensimmäisenä, in fact. ;) Heh. Se tuli kuin tilauksesta, tarpeeseen ja elämää kaunistamaan. Täydellinen city-laukku keveytensä ansiosta. T. Marjo :)

   Poista
 3. Ihania kuvia!

  On kyllä tosi harmaata... Viimeisen lomapäivän "kunniaksi", ajattelin silti uskaltautua lenkille. Katsaus ikkunasta ei kyllä paljon motivoi.

  Tuo laukku on, kuin sinulle tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos, laitan lisää kuvia tuota pikaa. Nyt on hyvä boogie päällä! Täytyy kyllä myös todeta, että heti kun näin laukun, tiesin, että tämä on kuin minulle tehty joten kiva, että se myös näyttää muistakin siltä! Toivottavasti lähdit lenkille, se palkitsee vaikka ottaakin ensin pannuun. Nim. "Tänäänkin-ajattelin-lenkkiä-mutta-jäin-taas-kotiin"

   Poista