keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Minttukarkki kainalossa

Bongasin toissa viikolla My wardroben alesta laukun, jota olin käynyt vilkuilemassa jo aiemminkin. En vain osannut päättää sen ja Sophie Hulmen valkoisen pikkulaukun välillä. Hulme tosin ehdittiin myydä loppuun minun vielä miettiessä, joten siinäkin mielessä valinta helpottui kummasti.

Kyseessä on Loeffler Randallin Mini Rider ja värinä mintunvihreä. Kyllä! Edellisen kerran minulla onkin ollut mintunvihreää ala-asteella, kun se oli persikan ohella yksi kuumimmista väreistä. ;)


Laukku on ihana kesälaukku ja tiedän jo nyt, että siitä tulee kesän suosikkiasuste. Olen kulkenut minttukarkki kainalossani jo usempana päivänä, mutta odottakaapa vaan, kunhan pääsette näkemän sen kunnolla asukuvissa. Tässä kuitenkin pieni makupala Marimekkoon yhdistettynä.

Kauhean huonolaatuinen kuva. Pahoittelut!
 
Kesäsäät ovat hetkellisesti (toivoa sopii!) vaihtuneet syyskeleihin, mutta eihän se menoa hidasta. Tänään on viikon viimeinen työpäivä ja edessä jälleen pitkä viikonloppu. Tulee kyllä tarpeeseen! Onko teillä jo viikonloppusuunnitelmia? Ylioppilas- tai valmistujaisjuhlia kenties?

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti