tiistai 18. maaliskuuta 2014

New in: Zaran kengätTänään vietämme tyttären kanssa nuhapäivää kotosalla. Otin muutaman kuvan samalla, kun laitoin kenkähyllyjä kuntoon. Ostin muutama päivä sitten tolppakorolliset mustat sandaalit Zarasta, ensimmäiet Zara-kenkäni ikinä. Ne menevät hyvin niin mekkojen kuin housujenkin seurana, kunhan säät lämpenevät... Ja tuollainen reilumpi korko pitää kengät mukavina vaikkapa työpäivänä. 


Myös jalkani kaipaavat selvästi kevätremonttia. Tykkään kesällä käyttää kirkkaita värejä varpaissa, mutta näiden kenkien kanssa nudet ja maanläheiset värit voisivat toimia hyvin, ainakin ennen rusketusta.


Kengistä päästään jollain kumman aasin sillalla koruihin. En ole mikään suuri korujen käyttäjä, mutta yritän opetella. Monet paidat heräävät uudelleen henkiin kauniin kaulakorun kanssa. Olin myös monta vuotta ilman rannekelloa, kunnes sain tämän kaunokaisen joululahjaksi viime jouluna. Joulupukki oli hyvin kuunnellut toiveitani, mutta osasi myös yllättää värin suhteen. :) En olisi itse osannut hankkia ruusukullan väristä kelloa, mutta nyt se on kauneudessaan vailla vertaa! Katseeni hakeutuu siihen useita kertoja päivässä. 

Iloa tiistaipäivään! 

Marjo x

Last weekend I bought my first pair of Zara shoes ever. These ones are block heeled and they go nicely with dresses and pants alike. I can't wait to wear them ones the weather warms up. I also need some serious pampering on my feet. Nail varnish, at least. :) I also wanted to take a photo of some of my jewelry. I got the watch from Santa this Xmas, and I must say the colour surprised my completely. I was expecting silver, and I god rose gold. But now, it is my favourite item on my jewelry tray. I absolutely adore the colour! 

2 kommenttia:

  1. Hieno kello ja kyllä, todella kaunis väri. Pikaisia paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, nuha sen kuin yltyy. Nyt on se tukkoinen vaihe menossa... No, parempaa kohti! Kellostani on kyllä paljon silmäniloa, olisi kiva saada sen seuraksi jokin toinen ruusukullan värinen koru. t. Marjo

    VastaaPoista