perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mekkoihmisen tunnustukset



Siihen nähden, että kaapissani on enemmän mekkoja kuin housuja, on hassua, että tämä on vasta toinen kerta kun esiinnyn mekossa blogissamme. Tänä aamuna sain houkuteltua rakkaan mieheni kuvaajaksi, ja tuloksena ensimmäiset päiväsaikaan otetut mekkokuvat itsestäni.


Mekkoni on DvF:n kietaisumekko. Rakastan kietaisumekkoja, vaikka tällä hetkellä niitä löytyykin kaapistani tasan tämä yksi kappale.


Kotipihallamme meren rannassa tuuli sen verran napakasti, että tukkani nousi ylös kuin 80-luvulla konsanaan. Hah! Tässä valossa huomaa senkin, että vanha kunnon Mulberryn laukkuni kaipaa ehostamista. Kaiken tämä kevätaurinko paljastaa, hyvässä ja pahassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivotaan, että ennustettu lumipyry menee nopeasti ohi.

Marjo x

As a devoted dress person it is rather odd that this only the second time you see me wearing a dress on this blog. This dress, on me today, is a DvF. I love wrap dresses even though this is the only one in my wardrobe at the moment. My darling husband took these photos of me outside our house by the seaside. It was rather windy and this resulted in an 80's style hair. Puffy! Have a lovely weekend, let's hope the expected snowstorm passes us by quickly. 

4 kommenttia:

  1. Ihana mekko, haaveilen DVF:n kietaisumekosta itsekin! Osaatko muuten sanoa niiden kokoasioista, että miten hyvin vastaavat annettua kokoa? Minäkin olen vannoutunut mekkoihminen, en edes kehtaa laskea niiden määrää kaapissa, kun taas housuja omistan tasan yhdet ja nekin farkut! Kesäpaikalke kulkeutuneita maalitahraisia farkkuja älköön laskettako! Joskus mietin, pitäisikö housurintamalla ryhdistäytyä, mutta tuntuu, ettei niitä housuja ehkä oikein oppisi käyttämään kaikkien mekkovuosien jälkeen... Toisaalta nahkahousut ovat houkuttaneet jo sen verran kauan, että ehkä on aika langeta kiusaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kivasta kommentistasi! DvF:n kietaisumekoissa kannattaa ottaa mieluummin reilu koko kuin liian nafti. Kietaisumalli antaa "anteeksi" mieluummin liian ison mekon kuin liian pienen. Omani on muistaakseni puuvilla-silkkiä, ja täten paljon joustavampaa materiaalia kuin DvF:n "perusmalliset" silkkimekot. Nyt minulla on koko M, mutta silkkimekoissa ottaisin varmaankin USA-koon 8-10. Ehkä 10, sillä en yhtään kestä kikkanoita vaatteita. :) Siinä mielessä DvF:t vastaavat ihan hyvin annettua kokoa, sillä useimmiten olen USA 6-8 (paidoissa 6, housuissa 8). Kehotan kuitenkin ottamaan kietaisumekosta varmuuden vuoksi yhden koon isomman kuin normaalisti. ---Hauska kuulla, että on muitakin myöhäisherännäisiä nahkahousujen suhteen. Jos löydät hyvän parin, kerro ihmeessä lisää! Hauskaa viikkoa! t. Marjo

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä! Olet ihan oikeassa, kikkanat vaatteet ovat kamalia, ja kun vielä olen suht rintava, en viitsi edes kuvitella, miltä liian ahdas kietaisumekon yläosa näyttäisi - tai mitä se näyttäisi! Kävin juuri kuolaamassa DvF:n sivulla ja ihania mekkoehdokkaita oli ihan liikaa! Kukakohan maksaisi, jos tilata päräyttäisin ne kaikki :-D?

      Poista
    3. Moi! DvF:t ovat kyllä hyvä hankinta, kannatetaan! :) Niille tulee varmasti käyttöä. Itse toivoisin kesäksi pitkää maximekkoa DvF:ltä. Ja perusmusta tai navy kietaisumekko olisi myöskin varmasti paikallaan. Onneksi moni malli on ns. klassikko, joita löytyy vuodesta toiseen. Kiirettä niiden kaikkien ostamiselle kerralla ei siis välttämättä ole... Hauskaa päivää! t. Marjo

      Poista