maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kun vielä maa oli musta ja paita valkoinen...

Trousers: Banana Republic / T shirt: Tommy Hilfiger / Cardigan: See by Chloe
Hyvää alkavaa viikkoa! Olemme haastaneet muutaman tutun bloggarin pukeutumiseen liittyvissä asioissa, ja niistä toivottavasti kuulemme pian ainakin Private Blend ja Sara S. -blogeissa. Nyt silmä tarkkana siis! Tässä vielä viikon alkajaisiksi kuvia viime viikolta, jolloin oman pukeutumiseni haasteet eivät liittyneet ainakaan säähän. Moni lukija varmaan onkin jo huomannut, että omat haasteeni liittyvät nimittäin lähes aina säähän ja ainaiseen lapsiperheen kiireeseen... Pari viime viikkoa olivat itselleni kuin luodut sään suhteen, ja nyt sitten taas odotellaan lumen sulamista.


Tässä siis uutuuttaan hohtavan t-paidan ensimmäinen ulkoilutus, mukavan leudossa kevätsäässä! Olen etsinyt hyvälaatuista, valkoista t-paitaa iät ja ajat, ja nyt löysin tämän Tommy Hilfigerin ehdokkaan Stockalta. Materiaali vaikuttaa ihan mukavalta, eikä liian läpinäkyvältä. Olen myöskin etsinyt vajaamittaisia mustia housuja kevätgarderobiini, mutten oikein ole onnistunut löytämään itselleni sopivaa mallia. Acnen Cig D -housut (tässä) olisivat nappivalinta, mutta tuleeko pelkästä kuivapesu-ohjeesta ongelma? Yleensä kaihdan vaatteita, joita ei saa pestä.

Onko teillä kokemusta tuollaisista villaisista housuista (ehkäpä jopa kyseisistä Acnen "villahousuista") ja miten pesu on onnistunut? Ottaisin mielelläni myös vinkkejä muista hyviksi todetuista vajaamittaisista (cropped) housuista. Hauskaa uutta viikkoa kaikille!

Marjo x

My new t shirt had its first outing last week in a warmish spring weather - before the annoying snowstorm on Saturday! I'm still looking for the perfect white t-shirt but this one is certainly one of the best I've come across recently. I'm also looking for a nice pair of cropped trousers for the spring. These ones are from Banana Republic, but I'm a sucker for these Acne trousers here. The only thing I'm worried about is that they are dry clean only. I'm not too big on clothes that cannot be washed. Have a great week! Here's hoping the snow melts soon...

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttävät nuo housut! Itse jotenkin arastelen ajatusta vajaamittaisista housuista, koska sääreni ovat lyhyet ja pelkään, että näyttäisin jotenkin hassulta niissä... Ylipäätään kyllä minun pitäisi napata jotakuta housukonsulttia hihasta ja lähteä rohkeasti housuostoksille, koska omistan tasan yhdet housut - farkut!

    Minun kokemukseni on, että kuivapestävät villavaatteet kestävät yllättävän hyvin myös hellävaraista villaohjelmalla pesua. Minulla oli kerran kuivapestävät villakangashousut (jotka kulutin lopulta puhki), joihin ohi ajanut auto roiskautti kamalat kurajäljet, jotka jäivät kankaaseen. Niitä ei saanut kuivapesussa pois, ja totesin sitten, että ei kai siinä mitään vahinkoa voi tapahtua, jos pesen ne koneessa: pilalla joko kurasta tai vesipesusta sitten. Simsalabim, kura lähti koneessa kankaasta eivätkä housut edes kutistuneet! Villavaatteita ei onneksi niin kovin usein tarvitse pestäkään, yleensä vain tuuletan.

    VastaaPoista
  2. Moi! Vajaamittaisten housujen kanssa varsinkin lyhytjalkaisen kannattaa harkita korkeampia korkoja. Ballerinojen tms. kanssa tulee pitempisäärisestäkin helpolla omasta mielestäni vähän liian "casual". Paitsi jos on kovin hoikka. ;) Villavaatteiden kanssa olen todennut saman, eli tuuletus toimii niille yleensä vallan mainiosti. Ja pienet tahratkin saa vain paikallisesti pesemällä pois. Ehkä siis vain suotta arastelen villaisten housujen ostoa... Löysin muuten eilen kivat vajaamittaiset villakankaiset housut Filippa K:lta. En ostanut niitä, vielä. ;) Oli niin ihania muitakin juttuja liikkeessä, että nyt pitää harkita, mihin ostokseen lähden korttia vinguttamaan. Aurinkoista päivää! t. Marjo

    VastaaPoista