sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Haasteita pukeutumisessa (ja hiukan muussakin!)

Viikko on vierähtänyt omalta osaltani hiljaisissa tunnelmissa lähinnä kotisohvalla makoillen. Liukastuin viikko sitten ulkona viimeisiin jään rippeisiin ja tuloksena on murtunut ranne. Käsi on seuraavat 5 viikkoa kipsissä. Tämä rajoittaa pukeutumista melko paljon. Myös pukeutuminen on itsessään jo TODELLA haastavaa eikä onnistu ilman assistenttia.Onneksi sellaisia löytyy omasta takaa niin pienempiä kuin isompikin.

Tänään minulla on ollut päällä samat vaatteet kuin jokin aikaa sitten ottamissani kuvissa, mutta asua somistaa tämä sininen "asuste". Asu on itselleni tyypillinen lauantaipäivän asu, jolloin yleensä määrittävinä tekijöinä ovat rentous ja miellyttävyys.Neule Zara, huivi Gucci, farkut J Brand ja sininen "rannekoru" sairaalasta saatu

Koska oma pukeutumiseni on seuraavat viikot hyvin rajoittunutta, haluan haastaa myös muita bloggareita paljastamaan omat pukeutumishaasteensa (jos niitä ylipäänsä on!) ja pallon heitän Strictly Stylen Hannalle, W1:n  Minnalle, Private Blendin Mikolle, Sara S:n Saralle ja Tyylialkemistin Katrille. Olisi kiva kuulla, millaisia haasteita teillä on pukeutumisen suhteen?

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
Miia

7 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, vastaan tähän kyllä :) Kiva, kun liittyy pukeutumiseen, niitä harvemmin blogeissa pyörii.

  Pikaista paranemista, toivottavasti arki sujuu kipsistä huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan mielenkiinnolla postausta aiheesta!
   Mukavaa maanantaita, Miia

   Poista
 2. Kiitos muistamisesta, no toki haasteita löytyy. Vaikka miten mahtua taas housuihin. Ihmeellistä, että ne kutistuvat kaapissa?!
  Ja voi ei, toivottavasti käsi paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tuokin ongelma. Kutistuvat vaatteet on paha. ;)
   Mukavaa alkanutta viikkoa! Miia

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Toteutan mahdollisimman pian :-)

  VastaaPoista