torstai 25. syyskuuta 2014

Toivelistalla: Poolo

Hei taas pitkästä aikaa! Nyt täytyy kyllä oikein pahoitella tätä harvakseltaan päivittyvää blogiamme, ja kiittää samalla kaikkia teitä, jotka ovat poikenneet täällä vaikka uusia tekstejä ei ihan joka päivä olekaan luettavaksi. Syynä tähän on se perinteinen, eli työ- ja perhekiireet. Yritämme tsempata taas, nyt kun olemme taas toipuneet tuosta yllätys-kylmyydestä. Se vei ainakin itseltäni ihan mehut, ja illalla halusin vain katsella Mad Men:iä dvd:ltä ja nauttia punaviiniä. :)
 
Picture: Filippa-k.com
Mutta sitten itse asiaan. Syksyn toivelistallani on nimittäin ykkösenä pooloneule. Oletteko te jo ostaneet omanne? Poolohan on juuri nyt taas erittäin "in", mutta tykkäisin siitä kyllä muutenkin. Omat pooloni ovat kyllä auttamattomasti vanhentunutta mallia, eli liian lyhyitä ja liian tiukkoja. Nyt haluaisin ihanan löysän ja letkeän, pehmoisen pooloneuleen. Bongasin kivan näköisen, valkoisen poolon Filippa K:lta, mutta en ole vielä ehtinyt sitä sovittamaan.
Picture: acnestudios.com
Toinen potentiaalinen yksilö löytyy Acnelta. Musta poolo on varma klassikko, mutta onko se vähän tylsä? Oma, vanha Filippa K:n merinovillainen pooloni on edelleen käyttökunnossa, mutta koska se on liian tiukka, haluaisin korvata sen väljemmällä mallilla. Oletteko muuten huomanneet, että Filippa K:n neuleilla (merinovillaisilla) on taipumus kutistua pesussa? Tämä on tapahtunut kaikille merkiltä koskaan ostamilleni merinoneuleille. Olen varmuuden vuoksi ostanut kokoa isompia neuleita, mutta silti ne ovat aina lyhentyneet ja tiukentuneet käsipesussakin. Outo juttu. Teenköhän jotain väärin?

Picture from Lovelybylucy.com

Picture from afterdrk.com
Sokerina pohjalla on kolmas neulesuosikkini, "se klassikko". Tästä haaveilen kaikkein eniten. Hope:n neuleessa ei ole mitään, mistä en pitäsi. Paitsi ehkä hinta. Hah! Ja se, että se on aina myyty loppuun. Miksi, oi miksi?

Picture from fashionoverreason.com
Hope:n klassikkoneule suorastaan huutaa nimeäni. Myydäänköhän näitä missään Suomessa? Hihkaiskaa heti, jos löydätte jonkun paikan missä näitä on vielä jäljellä! Palkinnoksi tarjoan... jotain kivaa. Hymyn! Ja kuvan uudesta neuleesta.

Nyt on muuten perjantai - aah. Aion olla tekemättä mitään. Kunhan vain nautin. Hauskaa viikonloppua! Marjo :)

On my wishlist for autumn I have one item over anything else: a poloneck jumper. I have found the perfect one from Hope, but it is always, always sold out. I don't think we sell them in Finland anywhere, which is a shame. If you manage to find it in stock somewhere online, please give me a shout!

9 kommenttia:

 1. Mä ostin viime vuonna (muistaakseni...) ainakin yhden harmaan, löysän pooloneuleen, joka oli aivan ihana! Nyt mullakin olisi hakusessa ainakin musta vastaava - eihän sitä sitten muita värejä tarvitsekaan :-)

  Mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hekku, mukavaa viikonloppua myös sinulle! Olen samaa mieltä - harmaalla ja mustalla pärjää loistavasti! Kumpaakaan en kyllä tällä hetkellä omista, joten etsintä on käynnissä... t. Marjo

   Poista
 2. Joo, poolo kuuluu mun syksyyni.

  Kesän lomareissulla ostin Massimo Duttin pooloja pari kappaletta. Ja tyytyväinen olen ollut. Ei ole pesunkaan jälkeen venynyt tai vanunut mihinkään suuntaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana! Minulla on sama kokemus MD:n neuleista. Ovat pysyneet tosi hyvin kuosissa ja muutenkin materiaalit ovat tosi laadukkaita hintaansa nähden. Milloinkohan viimein saamme Massimon myös Suomeen...? Mukavaa viikonloppua! t. Marjo

   Poista
 3. Vink vink...kesän reissulla myyjä kertoi, että teilläkin on jossakin vaiheessa MD Suomessa. Ei ollut tarkemmasta aikataulusta puhetta. Joten sitä odotellessa. Vitsit että olisi kiva juttu.

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kunpa tuo toteutuisi pian... Pitääpä kuumotella head officea asian suhteen. T. Marjo

   Poista
 4. Minäkin vannon poolon nimiin, koska olen ikuinen palelija ja veto saa jumiin sekä hartiat että päänupin. Haaveilen tällä hetkellä cashmerepoolosta, ainakin ruotsalaisella Soft Goatilla on juuri sopivia värejäkin!

  VastaaPoista
 5. Zarassa oli tänään hyvin samantyyppinen poolo kun tossa vikassa kuvassa. :)
  Evi xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Olisit soittanut! Hah. Ei vaan, yritän ehtiä huomenna käymään. Oliko niitä vielä monta? Olen himoinnut tuollaista jo kauan. xxx

   Poista