tiistai 30. syyskuuta 2014

Helsinki Chic suosittelee: Shellac -kestolakkaus

Pidän siisteistä kynsistä, mutta lakkaaminen ei ole suosikkipuuhaani. En koskaan malta kuivatella kynsiä riittävän kauaa ja lopputulos on ruttaantunut kynsilakka. Edes pikakuivattajat eivät auta asiassa.

Ratkaisu tähän ongelmaan on ollut Shellac -kestolakkaus. Lisätietoja löydät täältä. Shellaceja tehdään kauneushoitoloissa. Aikaa tähän kuluu noin 35 minuuttia ja tässä ajassa myös kynnet ja kynsinauhat saavat pikaisen hoidon. Lakkaus kestää 2-3 viikkoa.


Itse käyn lakkauttamassa kynteni Siltasaarenkadulla sijaitsevassa Sky Beautyssa, joka on minun kantikseni.Toisilla pubi, toisilla kauneushoitola. ;) Shellacin hyviä puolia ovat (keston lisäksi) lakkauksen suhteellisen edullinen hinta ja se, että lakan saa otettua itse pois. Vaatii hiukan vaivannäköä, mutta onnistuu.

Kestolakoista on kehitetty myös kotiversio, Vinylux. Uskallan suositella tätäkin, sillä kesän Kreikan matkalla lakka pysyi sormissa viikon merivedestä ja hiekasta huolimatta. Varpaankynsissä pysyy pienen ikuisuuden.

Ovatko kestolakkaukset jo vanhoja tuttuja? Älä muuten unohda osallistua edellisen postauksen Chanelin lakka-arvontaan!
Miia

2 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ja upea värisävy. Kestolakkaukset eivät ole tuttuja. Itse löysin kesällä Lumenen Gel Effect -lakat. Väri kuin väri pysyi kauniina kynsissäni melkein kaksi viikkoa. Ja kyllä tein pihahommia, lotrasin veden kanssa. Joten todella positiivinen yllätys.

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana!
   Hienoa, että myös Lumenelta löytyy kestävä lakka. Täytyykin tutustua valikoimaan.
   Miia

   Poista