maanantai 22. syyskuuta 2014

Suosikkeja matkan varrelta

Blogimme viralliset 1 -vuotissynttärit ovat pian käsillä. Sen kunniaksi tulossa pieni arvonta loppuviikosta, joten pysy kuulolla.

Merkkipäivän kunniaksi innostuin selaamaan asukuvia läpi, jotta voisin julkaista suosikkiasujani matkan varrelta. Alkuun otimme molemmat paljon peilin kautta kuvia. Viime keväänä aloimme kuvaamaan toinen toisiamme aina tilaisuuden tullen. Kuvanlaatu on parantunut tätä myöten suuresti.


Suosikkiasujeni yhdistävänä tekijänä näyttävät olevan ainakin musta nahkatakki ja tummansininen huivi.

Alkuun tuli otettua TODELLA vähän asukuvia, mutta tilanne on korjaantunut hiljalleen. Asukuvat taitavat olla teidän suosikkeja, joten siinäkin mielessä niitä on syytä saada eetteriin tasaiseen tahtiin. Ujoudestakin olen päässyt lähes eroon, vaikka kyllä minua edelleenkin kuvien ottaminen hiukan "nolottaa".

Syksy on todellakin saapunut. Tänään olin liikenteessä vielä ilman sukkia, mutta tämä taisi olla viimeinen kerta tänä vuonna. Nyt lähden kaivelemaan nilkkureita ja neuleita kaapin perukoilta.
Miia

2 kommenttia:

 1. Kivoja asukokonaisuuksia. Tykkäsin tuosta kukkamekkokokonaisuudesta. Ihana mekko.

  Joopa joo...aamulla oli 2,8, onneksi plussanpuolella. Nilkkurit jalassa, kevytuntsikka ja nahkakäsineet. Oi syyskuu minkä teit?

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Mekko on yksi suosikeistani ja onneksi pitkähihainen, joten se on puettavissa myös syys- ja talviaikaan.
   Ilma todellakin muuttui yhdessä yössä. :( Tuntuu, että on aivan hukassa pukeutumisen kanssa.
   Miia

   Poista