torstai 2. lokakuuta 2014

A walk in the park

Aah, miten ihana syksysää viime päivinä onkaan ollut. Täydellisiä, aurinkoisia ja kirpeitä syyspäiviä on ollut jo monta peräkkäin. Harmi oikein, että suurin osa näistä ihanista päivistä tulee vietettyä neljän seinän sisällä. Onneksi työpaikkani vieressä on sentään puisto, jossa voi lounaan yhteydessä käyskennellä edes hetkisen, nauttien lempivuodenaikani parhaista paloista.


Myös pukeutuminen on viime päivinä ollut kuin kävelyä puistossa konsanaan. A walk in the park, kuten englanniksi osuvasti ilmaistaan. Päälle voi heittää oikeastaan mitä tahansa, ja sen kaiken voi kruunata lempitakillani. Joku lukijamme juuri kyseli tyylimme kulmakivien perään, ja tässä on yksi omistani: Pitkä, vintage-trenssitakki.

Trench: Burberry / Shoes: Nilsson / Dress: COS (all old)
Myös mokkanilkkurit ovat nyt omiaan, sillä talven tullen nämäkin joutuvat auttamattomasti odottelemaan kuivempia kelejä. Nyt nautin täysillä siitä, että saan vielä lokakuussakin elää ilman kuraisia lapsia, sateenvarjoa tai toppatakkia.


Tämä violetti COS:n villamekkoni on yli vuoden takainen ostos, joka on ahkerassa käytössä syyskuusta huhtikuuhun, lepäillen sitten puolet vuodesta rauhallisesti vaatekaapissa. Hypistelin sitä jo tuossa muutama viikko sitten, mutta nyt säät ovat viimein sopivan viileät siihen pukeutumiseen. Villamekot ovat yllättävän lämpimiä! Monesti olen tässäkin mekossa hiki päässä, vaikka useimmiten vilukissa olenkin.

Huomennakin pitäisi auringon paistaa, ja odotan jo viikonlopun ulkoiluja puistossa lasten kanssa. Toivottavasti tekin otatte kaiken irti näistä kauniin kuulaista syyssäistä! t. Marjo :)

2 kommenttia:

  1. Kauniin harmoninen asukokonaisuus. Mun lempivuodenaika on syksy, kunhan se on kaunis, kuulas ja aurinkoinen. Huomenna metsäretkeilyä, siis sienestämään. Vaikka en juuri sieniä tunnista. Onneksi ystävälläni on enemmän tietämystä niistä.

    Ihanan aurinkoista viikonloppua teille!

    Jaana

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana kivasta kommentistasi! Löytyikö sieniä?! itse en taaskaan ehdi sienimetsälle, mutta onneksi innokas isäni on varastoinut sieniä myös meidän perheelle. Sienimetsässä minua kaiken kukkuraksi kiusaavat hirvikärpäset, joten karsastan sienestystä vaikka metsässä samoilua muuten rakastankin :) Parempi siis nakittaa sienten haku muille. Hah. Hauskaa viikkoa! t. Marjo

    VastaaPoista