keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Batwoman ja Catwoman samassa paketissa

Tänä syksynä viitat ovat taas in. Burberryn näytöksen kuvat, joissa Cara Delevigne kulkee viitta harteillaan, ovat vilahdelleet yhden, jos toisenkin lehden sivuilla. Omani löysin kevättalvella 2013 Tallinnan Zarasta, joten minuahan voi kutsua suorastaan muodin edelläkävijäksi. Tai sitten ei.

Viitta on jäänyt vähälle käytölle, sillä Suomen säät eivät oikein ole otollisia tällaiselle liehuvalle takinkorvikkeelle. Yleensä tulee kylmä tai sitten sataa (ja on kylmä). Tällä viikolla tilanne on ollut toinen ja puinkin viitan silkkipuseron päälle ja se riitti hyvin, kun lisänä oli muhkea huivi.

Asun kruunasivat upouudet ballerinat, joista vihjailin jo edellisessä postauksessa. Niiden pariksi naitin ruskean Furlan laukun, joka näyttää kahdeksan vuoden jälkeenkin lähes uudelta. Viittojen lisäksi ruskeanväriset laukut ovat kova juttu tänä syksynä.

Pusero Massimo Dutti, farkut Rag & Bone, viitta Zara

Kengät Pretty Ballerinas, laukku Furla
Ostolakkoni on virallisesti ohi. Kolme (!) lipsahdusta tuli sen aikana tehtyä, mutta luulen, että niukahko shoppailulinja jatkuu vielä hetken aikaa. Lähden nimittäin lokakuussa Firenzeen, missä haluaisin tehdä joitain isompia hankintoja. Ainakin uusi laukku on ajatuksissa.

Olen tosin jo hiukan hahmotellut mielessäni syksyn ostotarpeita ja voisinkin paljastaa teille toivelistani tässä piakkoin. Miten syyskuu on lähtenyt omalta kohdaltasi liikkeelle? Oletko jo tehnyt syksyn suuret hankinnat vai aiotko edes?
Miia

8 kommenttia:

  1. Firenze on yksi lempikaupunkejani, siellä on kaikkea kulttuurista ja kaupoista ihanaan ruokaan ja maisemiin! Laadukkaita nahkatuotteita kannattaa ehdottomasti hankkia, ja kaupungin lähellä on se iso outlet-kyläkin, sinne pääsee helposti. Ihanat nuo ballerinat. Itselläni on etsinnässä burgundinpunainen cashmereneule ja mustat talvisaappaat sekä haaveissa Lille Clothingin musta Eira-mekko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Odotan niin innolla Firenzeä ja The Mall:ssakin on tarkoitus vierailla. :)
      Syyshankintasi kuulostavat kivoilta. Hiukan samansuuntaisia on itsellänikin ajatuksissa.
      Kuulemisiin, Miia

      Poista
  2. Kiva asu! Tykkään juuri tuon mallisista laukuista, ne ovat kätevimpiä. Kiva kuulla sinun syysvaatehankinnoista... täälläkin meneillään on syysvaatekaapin suunnittelu ja kokaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoista!
      Rennonmalliset laukut ovat olleet hetken hiukan taka-alalla, mutta luulen, ettei se ole lopullista.
      Mukavaa päivää, Miia

      Poista
  3. Kivat ballerinat!

    Perushankinnat on tehty (mm. viimeinkin ne kaupunkikelpoiset kumisaappaat), ostoslistalla olisi vielä kunnon takki talveksi. Viime talven pärjäsin kahta viikkoa lukuun ottamatta kevytuntsikalla. Kahta niin leutoa talvea tuskin tulee peräkkäin ja jotain lämpimämpää onkin hakusessa.

    Firenze on ihana, kävin siellä vuosia sitten messumatkoilla useamman kerran ja ihastuin kaupunkiin kovin. Sinne(kin) pitäisi päästä uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen haaveillut pitkään, mutta en vain ole saanut hankittua.

      Onpa kiva kuulla paljon positiivisia fiiliksiä Firenzestä. Tiedän jo nyt, että rakastun kaupunkiin. Vielä olisi hotelli buukattavana... Suosituksia?
      Miia

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Tulee varmasti näkymään täälläkin uudestaan tämän syksyn aikana.
      Mukavaa viikonloppua! Miia

      Poista