keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesän kuumin juttu

Tämän kesän kuumin juttu muotirintamalla on mitä todennäköisimmin kokouikkarin paluu. Otan tämän trendin ilolla vastaan, sillä sen verran harvoin olen ehtinyt kuntosalin oven ripaa painamaan kuluneen kevään aikana.

Täydellisen (tai edes sinnepäin) uimapuvun löytäminen on erittäin vaikeaa. Sen mitoituksen tulee olla just eikä melkein, jotta uimapuku näyttää päällä edes siedettävältä. On aivan eri asia ostaa uimapuku, jolla käydään kroolaamassa uimahallissa. Kun tarkoituksena on patsastella kuumana kesäpäivänä biitsillä, asetetaan uimapuvulle toisenlaisia vaateita. Kuten esimerkiksi se, että uimapuvussa pitäisi näyttää hyvältä. Onkohan edellä mainittu edes mahdollista?

Haussa on siis täydellinen yksilö, jolla paistatella päivää Ranskassa, Italiassa ja ihan vaan Helsingissäkin. Filippa K:lta bongasin tämän kaunottaren, jossa viehättää yksinkertaisuus.

Upean yksinkertainen malli
Seuraavat pari esimerkkiä bongasin Outnetista ja ne ovat Melissa Obadash -merkkisiä. Olen katsellut jo parin vuoden ajan merkin bikineitä ja uikkareita sillä silmällä, mutten kuitenkaan ole saanut aikaiseksi tehdä tilausta.


Kaksi yllä olevaa: Outnet

Melissa Obadash on muuten entinen uimapukumalli ja sen kokemuksen pohjalta hän suunnittelee nykyisin uima-asuja. Ulkonäön perusteella kokemuksesta näyttäisi olevan apua.

Jos olet jo löytänyt itsellesi täydellisen kokouimapuvun täksi kesäksi, niin laita meille muillekin tiedoksi, mistä osoitteesta näitä voi bongata. Kahden viikon päästä pitäisi loikoilla täydellinen uima-asu päällä altaan reunalla.
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti