maanantai 8. kesäkuuta 2015

Me olemme, te olette?

Olemme monesti miettineet, keitä lukijamme oikein ovat. Helsinki Chiciin saa kommentoida anonyymina, sillä meidän mielestämme on hyvä, että ihmiset saavat jättää kommenttinsa ilman rekisteröitymispakkoa. Samalla kuitenkin haluaisimme tietää, millaisia ihmisiä siellä kotisohvalla, työpöydän ääressä, bussissa tai metrossa blogiamme lukee.

Kuten moni jo tietääkin, me olemme kolmekymppisiä kahden lapsen äitejä. Olemme kotoisin samasta pikkukaupungista ja olemme käyneet saman yläasteen ja lukion. Olemme tunteneet toisemme yli 30 vuotta ja olleet läheisiä ystäviäkin jo 25 vuotta.


Olemme aina pitäneet vaatteista ja lukeneet ahkerasti muotilehtiä.Yläasteella meille naurettiin, kun halusimme pukeutua leveälahkeisiin farkkuihin niin kuin "maailmalla" pukeuduttiin. Se ei haitannut, oli hienoa olla erilainen ja "trendikäs".

Tuolloin, aikana ennen nettiä, bongasimme erilaisia tyylejä televisiosarjoista kuten Beverly Hills 90210:sta ja MTV:ltä eli Music TV:ltä, silloin kun se vielä oli oikeasti musiikkikanava. ;) Rakastimme New Kids on the Blockia ja ihailimme poikia, jotka osasivat tanssia. 90-luvun alussa tämä ei ollut tapana, etenkään pikkukaupungissa... Opettelimme tanssimuuveja Madonnan videoilta ja ostimme Seppälästä mahdollisimman samanlaisia vaatteita, kuin mitä näimme musavideoilla.


Yliopistoiässä tiemme erkanivat (onneksi vain fyysisesti), kun Marjo muutti opiskelemaan teatteria Lontooseen ja Miia lähti tavoittelemaan valtiotieteilijän uraa Turkuun. Maailma meni menojaan kunnes monen mutkan kautta päädyimme taas samaan ihanaan kotikaupunkiin, Helsinkiin. Nyt asumme Helsingissä vain pieni merenpläntti välissämme.

Niin sitä elämä vaan on mennyt, että ystävyytemme on säilynyt kaikki nämä vuodet, ja nyt jaamme jopa bloginkin.

Kuva viime kesältä. Olisipa jo lämmin!
Instagram -otos #Brondasta

Mutta mikä on teidän tarinanne? Minkä ikäisiä olette, missä asutte, mitä teette työksenne, mitä opiskelette? Mitä blogeja luette ja mistä haluaisitte kuulla meidän kirjoittavan?

Nyt on siis teidän vuoronne! Kiitos kaikille jo etukäteen vastauksistanne, olisi hienoa oppia tuntemaan teidät paremmin.

Marjo ja Miia


10 kommenttia:

 1. Mä olen Minna, kahden lapsen äiti, asun Dubaissa, heh.

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos blogista!
  Minä olen Mimi, pk-seudulta. Vaimo, äiti, viestijä. Kiinnostuksen kohteita ainakin muoti, vaatteet, ravintolat, ruoka, matkailu, kulttuuri, tekemiset Helsingissä lasten kanssa tai ilman. Miksei sisustuskin, tai vaikka liikunta.Säännöllisellä blogilukulistalla Minnan W1, Muoti mielessä, Style Plaza. Olisi kiva löytää lisää blogiluettavaa, mieluiten samassa elämäntilanteessa olevalta hiukka "kypsemmältä" henkilöltä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Mimi ja kiva, että käyt myös täällä!
   Jos löydät uusia blogeja niiltä "kypsemmiltä" tyypeiltä, laita tietoa minullekin. :)
   Miia

   Poista
 3. Täällä Jaana, asun pääkaupunkiseudulla, töissä toimistorottana. Tykkään tai ainakin yritän pukeutua joka päivä töihin "ajatuksella". Matkustelu on mun yksi intohimoistani. Yritän pitää pihamme vehreänä ja elossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana! Samansuuntaisia ovat kiinnostukset. Tosin puutarha-asioissa olen aika onneton. :)
   Miia

   Poista
 4. Höh, mun piti vastata tähän heti tekstin luettuani, mutta vierähtikin näköjään viikkoa ihan huomaamatta! Olen siis Hekku, ja Marjon tapasinkin ihan vähän aikaa sitten livenä - kun olin ensin osannut yhdistää, miksi hän on niin kovin tutun näköinen :-D Olen siis nelikymppinen espoolainen, töissä Helsingissä ja teen markkinointihommia. Lisäksi yritän päivittää blogiani edes suht. säännöllisesti, mutta se on viime aikoina onnistunut vähän heikonlaisesti, vaikka juuri nyt olisi mitä mainioimmat kuvausolosuhteet... Mulla on perhe ja koira, ja kaikennäköisiä liikunnallisia harrastuksia, joista yritän myös pitää kiinni ihan jo oman mielenterveyteni tähden :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vastasit edes nyt! Tämä elämä on välillä vähän hektistä eikä sitä meinaa -ihan- muistaa kaikkea. Marjo kertoikin teidän törmäyksestä. Olisikin mukava joskus treffata!
   Rentouttavaa juhannusta. Miia

   Poista
 5. Hei,

  Ihana blogi teillä - ihan uusi tuttavuus! :)

  Betina / STELLAR

  www.stellarstories.fi

  VastaaPoista