sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Lista lyhenee, kun vuosi etenee

Olin ennen Lontoon matkaa huomannut, että Matches myy hyvällä alennuksella haaveilemaani Bentley -mekkoa, mutta halusin ehdottomasti sovittaa sitä ennen ostopäätöstä. Hyvä niin, sillä olisin tilannut väärän koon. Kuten jo aiemmin kerroin, olen tehnyt tälle vuodelle listaa hankinnoista, joihin olen ajatellut satsata ja tämä mekko oli yksi näistä. Yhden tuotteen voi siis vetää listalta yli.

Lähdin matkaan sillä ajatuksella, että haluan mekon harmaana. Mustia minulla on jo ihan liikaa, joten se oli alusta alkaen poissuljettu vaihtoehto. Fiksaatio harmaasta mekosta syveni Claire Underwood -postausta tehdessä.

Kuva: Matchesin nettisivuilta
Koska harmaanvärisen mekon ainoa jäljellä oleva koko osoittautui liian suureksi, päädyin kokeilemaan luumunväristä versiota. Pidin siitä välittömästi, mutta en olisi uskaltanut ostaa sitä ellei Marjo olisi vakuuttanut värin pukevan minua harmaata paremmin. Kuinka arka sitä onkaan värien kanssa, kun luumukin tuntuu rohkealta vedolta.

Mekko on muuten pelottavan mukava päällä. Sen kanssa voi syödä huoletta pitkän illallisen ilman kiristävää tunnetta. Peili voikin sitten paljastaa karun totuuden. Hah!

Kuvat paljastivat, että oma mekkoni jää paljon enemmän ryppyyn kuin Matchesin sivujen kuvissa mallilla oleva versio. Tiedä sitten, olisiko minun pitänyt kokeilla vieläkin pienempää kokoa? No ainakin täytyy olla jatkossa tarkempi mitä mekon alle pukee, jotta runsaat rypyt, jotka myös toki häivyttävät, eivät lisää muhkuraisuutta. Sitä nyt ei kukaan toivo!


Koska mekko on varsin naisellinen, asusteita on mietittävä tarkkaan, että kokonaisuus säilyy omannäköisenä. Olen kuitenkin henkeen ja vereen mekkoihminen, joten tämä on oiva lisä vaatekaappiini. Onko siellä muita mekkoihmisiä?
Mukavaa ja aurinkoista (jee!) sunnuntaita! Miia

8 kommenttia:

 1. Oh la la, aivan upea mekko! Ja väri on tosi jees, paljon persoonallisempi (vakuutan, että käytän sanaa "persoonallinen" tässä vain ja ainoastaan hyvällä tavalla!) kuin turvallinen harmaa - johon olisin itsekin kallistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hekku! Vannon, että otinkin kommenttisi positiivisena.
   Miia

   Poista
 2. Ihana mekko ja väri sopii sinulle ihan loistavasti! Minäkin olen konservatiivisen mustan ja harmaan ystävä, mutta viime aikoina olen alkanut hankkia enemmän luumun ja burgundyn sävyjä. Tosin seuraavaksi hankintalistalla on - musta hame. Jouduin näet jokunen vuosi sitten tunnustamaan, että rakas kellohelmainen musta hameeni on puhki, ja siitä lähtien olen etsinyt uutta. Tämän kevään mallistoissa vastaavanlaisia hameita vihdoin näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudestasi! Ihmeen rajoittuneeksi joudun itseni toteamaan, kun viininpunainenkin aiheuttaa epäilyjä. ;) Tsemppiä uuden hameen metsästykseen - se ei ole aina niin helppoa kuin luulisi!
   miia

   Poista
 3. Sievä on! Ja pukee sinua.
  t. Mimi

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko. Upea!

  PS. Minkämerkkinen tuo ihana mekko mikä Miia sulla on päälläsi teidän yhteiskuvassa? (vihreävalkoliila, taitaa olla kukallinen). Kiitos jos viitsit vastata.

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana ja kiitos kommentistasi! Kuvassa näkyvä mekko on Dvf:n sekin. Tykkään niistä. :)
   Miia

   Poista