tiistai 3. helmikuuta 2015

Helsinki Chic suosittelee: The Builders Arms Chelsea

Ensimmäisen päivän kunniaksi (ja nälkäkiukun välttämiseksi) olimme varanneet lounaan The Builders Arms -ravintolasta Chelseasta. Kannattaa tsekata ravintolan kotisivut.

Kuva lainattu ravintolan kotisivuilta

Aloitimme ruokailun shamppanjalla ja alkupaloilla. Pääruoaksi valitsimme molemmat sardiineja ja kyytipojaksi valkoviiniä.


Ravintolassa oli samaan aikaan lukuisia työporukoita, jotka selvästikin nauttivat perjantain kunniaksi lounasta pitkän kaavan mukaan. Lounaan kanssa kului lasi tai kaksi viiniä kaikilla muillakin, ei vain meillä lomalaisilla. Lontoossa on kuulemma tapana, että perjantaisin työporukat suuntaavaat pitkälle lounaalle yhdessä. Kuulostaa kivalta! Suomessa ei taideta juurikaan tällaista harrastaa, eihän? Ilmiantakaa työpaikat, joissa tällainen tapa on!

Väsyneet, mutta tyytyväiset lounastajat
Marjolla on kuvassa yllään iki-ihana Filippa K:n neule. Neule, jonka olisin ottanut vaatekaappiini mielelläni itsekin, mutta tällä kertaa en viitsi ostaa samaa.

Tästä tulikin mieleen, että voisimme tehdä joskus postauksen siitä, kuinka monta samanlaista vaatetta meiltä löytyy. Ja uskokaa pois, tässä iässä tämä "rättikaksosuus" ei ole itsetarkoitus, kuten teini-iässä usein oli, vaan silkka vahinko. 
Miia 

4 kommenttia:

 1. Hei, kyllä, tuo tapa mennä yhdessä perjantaina lounaalle oli käytössä minunkin entisessä työpaikassani Englannissa. Täällä Suomessa meillä on yhteinen lounas kerran kuussa ja yhteinen aamiainen perjantaisin. Tykkään:-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä mahtava tapa teillä! Voisinkohan tulla teille töihin? ;)
   Miia

   Poista
 2. Meidän lähipubi! Ihan paras ja tuli aina vyöryttyä kotiin vatsa ihan täynnä. Aikoinaan, kun oli koirakin, niin sekin oli tervetullut.

  VastaaPoista