torstai 26. helmikuuta 2015

DvF:t illallisella

Meillä on Miian kanssa samanlainen vaatemaku - sehän on tullut jo useasti mainittua. Kun olimme Lontoossa pari viikkoa sitten, olimme onneksi onnistuneet valitsemaan mukaamme edes suureksi osaksi erilaiset vaatteet. Illalliselle ihastuttavaan La Petit Maisoniin valitsimme kummatkin luottomerkkimme DvF:n mekot. Minä vanhan suosikkimekkoni, Miia upouuden kaunottarensa.


La Petit Maison on viehättävä ja erittäin suosittu illallispaikka Lontoon Mayfairissa. Ja miten mielettömän hyvää ruokaa! Paikan erikoisuutena on etelä-ranskalainen ruoka, joten aloitimme illallisen peri-ranskalaiseen tyyliin etanoilla ja suosikillani burratalla.Pääruoaksi söimme kalaa ja tietenkin grillattuja tiikerirapuja. Nekin myös suosikkiherkkuani, eikä kumpikaan pettänyt odotuksiani. Side dishinä otimme vihreitä papuja. Nyt kun katselen näitä kuvia, maha kurnii mukavasti --- ja kun katson ulos, tulee ikävä Ranskan Rivieralle. ;)La Petit Maison on erittäin vilkas ja äänekäs ravintola - ja pieni. Jotenkin siitä kuitenkin välittyy hauskan leppoisa ilmapiiri, vaikka meteliä onkin ja kaikki pöydät ovat täynnä. Jos olet menossa La Petit Maisoniin, kannattaa varata pöytä hyvissä ajoin etukäteen.Ravintolassa kaikki ruoat on tehty jaettaviksi, ja niin myös jälkiruoat. Tilasimme "profiteroles" kahteen pekkaan ja annos oli juuri sopivan kokoinen mittavan illallisen päälle. Yleensä en tykkää suklaisista jälkiruoista, ja valitsen aina jonkin "kevyemmän" vaihtoehdon kuten jäätelön tai creme bruléen. Tykkään kyllä muuten suklaasta, suklaakakusta ja suklaaherkuista, mutta suklaa maistuu mielestäni liian raskaalta aterian päälle... Mutta nämä "profiteroles" eli eräänlaiset tuulihatut olivat kyllä herkulliset. Miten on, maistuvatko suklaiset jälkiruoat teille?

Marjo

3 kommenttia:

 1. Kauniit von Furstenbergit!

  Suklaajälkkärit ovat lemppareitani ja yleensä valitsen listalta jotain suklaista. Välillä joudun oikein tsemppaamaan, jotta vaihteen vuoksi ottaisin jotain muutakin. Tosin jos listalla on joku hyvä sitruunajälkiruoka, se kiilaa suklaankin ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lumo! Voi kiitos. :) DvF:n mekot ovat ihan ykkösiä. Ahaa, sinäkin lukeudut niihin suklaajälkkäreiden ystäviin. Teen "empiiristä tutkimusta" asiasta. Tilanne on nyt ns. fifty fifty - puolet ystävistäni on kanssasi samoilla linjoilla. Olen kylläkin samaa mieltä kanssasi sitruunajälkkäreistä, valitsen lähes aina jonkun sitruunaisen maun aterian loppuun. Ihanaa perjantaita! t. Marjo

   Poista
  2. Moi Lumo! Voi kiitos. :) DvF:n mekot ovat ihan ykkösiä. Ahaa, sinäkin lukeudut niihin suklaajälkkäreiden ystäviin. Teen "empiiristä tutkimusta" asiasta. Tilanne on nyt ns. fifty fifty - puolet ystävistäni on kanssasi samoilla linjoilla. Olen kylläkin samaa mieltä kanssasi sitruunajälkkäreistä, valitsen lähes aina jonkun sitruunaisen maun aterian loppuun. Ihanaa perjantaita! t. Marjo

   Poista