lauantai 17. tammikuuta 2015

Lontoo kutsuu

Vuosittainen tyttöjen matkamme on edessä ja päätimme suunnata taas Lontooseen. Mitä sitä hyvää vaihtamaan, vai mitä?


Viikonloppumatkalle suuntaamme viikon päästä ja suunnitelmat ovat hiotuneet hiljalleen. Mitä luultavammin majoitumme jälleen Chelsean sydämessä, Sloane Squarella samannimisessä hotellissa.
Tykästyimme viime vuonna hotelliin ja sen sijaintiin. Sanoin kuitenkin luultavimmin, sillä olemme jättäneet myös mahdollisuuden vaihtaa hotellia vielä viime hetkillä.

Kuva täältä

Viime vuoden matka oli kaikin puolin onnistunut. Teimme hyviä löytöjä alennusmyynneistä, söimme ja joimme hyvin. Tälle vuodelle olemme sopineet, että vaikka shoppailu kuuluu ohjelmaan tälläkin kertaa, emme kierrä kaupoissa _ joka ikinen_ päivä.

Selfridgesillä on tarjolla brittikuoharia. Toimi!

Tarkoitus on nauttia enemmän kaupungista ihmisiä ja naapurustoa katsellen. Toivottavasti sää olisi kiva, jotta voisimme liikkua mahdollisimman paljon kävellen ja tsekkailla Chelsean kauniita asuintaloja.

Voisin muuttaa tänne!
Lisäksi lupaamme kuvata teille paljon viime vuotta enemmän todistusaineistoa matkastamme. Luvassa on ainakin ravintolavinkkejä, asukuvia ja tarkempi raportti hotellista. Tarkoitus olisi testata myös London Eye. Onko ruudun toisella puolella siitä kokemuksia?

Rentouttavaa viikonloppua! Miia


2 kommenttia:

 1. London Eyehen kannattaa varata netin kautta liput ennakkoon, vähentää huomattavasti jonotusta ja odotusta - ja jopa korkeanpaikankammoisen mielestä kannattava käynti!
  How about five o'clock tea at Claridge's?

  ...S...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi S!
   Matka on takana ja jätimme kuitenkin väliin. Ilma oli kaunis (vaikkakin kylmä!) ja päätimme vain kävellä auringosta nauttien. Seuraavalla kerralla sitten...
   Miia

   Poista