sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Fiktiivinen tyyli-ikoni

Jäimme joululoman aikana koukkuun House of Cards -tvsarjaan. Sarjassa seurataan politiikan kovaa ydintä Yhdysvaltain kongressissa ja Valkoisessa talossa. Onko sarja jo vanha tuttu? Mehän olemme tämän kanssa hieman jälkijunassa.

Niille, jotka eivät ole sarjaa seuranneet, kerrottakoon, että sarjan päähahmo on Francis Underwood ja keskiössä on myös hänen upea vaimonsa Claire. Claire on menestynyt uranainen ja hänen tyylinsä on aivan täydellinen kotiasuja myöten. Lyhyet hiukset ovat myös upeat. Olisipa rohkeutta kokeilla!

Kaivoin teille muutaman kuvan, joista itse kukin voi inspiroitua jälleen huomenna töihin mennessä.

Kuva täältä

Kuva täältä
Kuva täältä
Clairea näyttelee upea Robin Wright, joka on vain kaunistunut vuosien saatossa.
Mitä mieltä olet, onko Claire tämän hetken tyylikkäin tv-hahmo?
Miia

4 kommenttia:

 1. Ihailin Claren tyyliä viime talvena kun katselimme aika lailla putkeen kaksi ensimmäistä kautta. Kolmas kausihan julkaistaan ensi kuun kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lumo!
   Parasta on, kun sarjaa voi katsoa intensiivisesti, useamman jakson kerrallaan. Kolmatta kautta odotellessa. :)
   Miia

   Poista
 2. Upea nainen tosiaan. Aihe oli ajankohtainen siksikin, että juuri mietin kuka voisi olla sopiva tyyli-ikoni meille hieman lyhyempihiuksisille (pukeutumisen kannalta pitkä tukka on aika eri juttu kuin lyhyt). "Claire" voisi olla. :-)

  Mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Mimi!
   Clairella on täydelliset hiukset. Houkuttaisi kokeilla, jos en olisi juuri saanut kasvatettua hiuksiani. Viime aikoina lyhyitä hiuksia on näkynyt enenevässä määrin julkkiksillakin, joten vaikutteita on helpompi löytää.

   miia

   Poista