tiistai 6. tammikuuta 2015

Kooste toisen parhaista asuista

Miia aloitti uuden vuoden katsomalla viime vuoden parhaita asujani, ja nyt teen saman Miialle! Tässä omasta mielestäni ikityylikkään ystäväni parhaimmistoa vuodelta 2014:

1. Pakko aloittaa aurinkoisilta kaduilta ja valita kesälook mieleeni: Musta ja valkoinen on tyylikäs yhdistelmä ja Miialle sopivat shortsit aina todella hyvin. Miia myös ruskettuu kauniisti. Toisin kuin eräät... ;)

2. Biker-jacket, farkut ja kengät: Love the jacket! Asukokonaisuus, joka on ajaton ja samalla moderni. Kirjava laukku on piste i:n päälle.


3. Housuasu ilta-lookina: Todella kaunis asukokonaisuus ja mikä parasta, se näyttää mukavalta! Tämä asu tuo lisäksi mieleeni hauskoja muistoja Lontoon reissultamme, missä kuva on otettu.

4. Talvityyli: Musta ja harmaa, lempiyhdistelmäni! Rakastan myös näitä Miian vastikään Italiasta ostamia saappaita... Perfetto!

 

Mitä mieltä olette näistä valinnoistani? Tyylikästä, eikö vain? Oikein iloista alkanutta vuotta kaikille! Kirjoitan pian tuoreita kuulumisiani - ja uutisia(!) - heti kun saan muutaman tuoreen kuvan koneelle. Here's to 2015! Skål!

Marjo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti