keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Haaveissa uusi kello

Tein uuden vuoden lupauksen, että pyrin vähentämään entisestään ex tempore -hankintoja ja yritykseni on pitäytyä viime vuoden lopulla tekemässäni suunnitelmassa koko vuosi. Tarkoitukseni on hankkia kuluvana vuonna vain harkittuja asioita. Kello on näistä yksi.

Minulla on ollut käytössäni muutaman vuoden ajan Raymond Weilin kello, jonka malli on Tango. Sain sen lahjaksi mieheltäni ja tykkään siitä edelleen erittäin paljon. Kellossa yhdistyy aikaa kestävä klassisuus ja kulutusta sietävä laadukkuus. Täydellinen yhdistelmä siis.


Olen kuitenkin alkanut kaipaamaan tämän suosikkini rinnalle toista kelloa. Ostin miehelleni joululahjaksi Larsson & Jenningsin kellon ja haaveilen merkin kellosta itsekin. Ainakin NAP myy merkkiä myös naisille. Alla olevissa kuvissa kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa. Toisen kuvan alla olevasta linkistä pääsee kuvien alkulähteelle.


Molemmat kuvat: NAPin sivuilta
Yllättävän moni on luopunut rannekellon käytöstä ja korvannut sen puhelimella. Itse en osaisi olla ilman rannekelloa, sillä se toimii myös koruna. Miten on, kulkeeko sinulla kello ranteessa vai ainoastaan puhelimessa?
Miia

6 kommenttia:

 1. Ilman rannekelloa en osaa olla kodin ulkopuolella. Kotona otan kuitenkin kellon ja korut heti pois, mutta avokeittiö/olohuoneessa kello on näkyvillä seinällä ja makuuhuoneestakin löytyy kello, joten ajassa pysyn.

  Minullakin on Tango, mutta pyöreänä. Ostin sen 15 v. sitten yhden kelloliikkeen loppuunmyynnistä. Edelleen todella mieluinen, mutta välillä mietin myös nahkarannekkeisen ostamista kakkoskelloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lumo! Hyvä valinta. ;)
   Klassikko kestää aikaa eikä siihen todellakaan kyllästy hetkessä (tai edes 15 vuodessa).
   Miia

   Poista
 2. Minäkään en osaa olla ilman kelloa. Minulla on Donna Karanin siro, pieni rannekello, joka ensi vilkaisulla näyttää enemmän rannekorulta. Pidän todella paljon kellostani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos kommentista.
   Kuulosta kauniilta kellolta! Sellaista korumaistakin tarvitsee vähintään juhlavampien asujen seuraksi.
   Miia

   Poista
 3. Kello on ehdottomasti minulla ranteessa, mutta kuten Lumokin, riisun sen heti pois kun pääsen kotiin.
  Olen vuosia haaveillut vintage-Rolexista ja luulen sen pian saavanikin hääpäivälahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, voin vain kuvitella, kuinka upea vintage-rolexisi tulee olemaan! Huomaa, olen siis varma, että saat sen lahjaksi. ;)
   Minäkin otan pois kellon ja sormukset heti ulkovaatteiden riisumisen jälkeen.
   Miia

   Poista