perjantai 7. marraskuuta 2014

Nyt on marraskuu ja minusta näkee sen

Huh huh, millaiset kelit! Marraskuu olisi kestämätön kuukausi, ellei silloin olisi yhden tärkeän ihmisen syntymäpäivä, orastava pikkujoulukausi, glögikauden aloitus ja mitä näitä nyt on.

Minulla oli yksi päivä päälläni hiukan kokeiluluontoinen asu, jonka keskeisinä osasina olivat housuhame ja saappaat. Olalla keikkui Falabella. Itselleni tuli hiukan 70 -lukulaiset vibat.


Housuhame Lindex, neule H&M, laukku Stella McCartney, kengät Sergio Rossi
Marraskuussa itseään pitää piristää kaikin mahdollisin keinoin. Pienen hetken kestänyt after work keskellä viikkoa on yksi testattu keino. Toimi!


Mikä on sinun keinosi selvitä läpi marraskuun? Mukavaa viikonloppua tyypit!
Miia

6 kommenttia:

  1. Onneksi on joku muukin blogimaailmassa, joka ei ole hirveän ihastunut marraskuuhun. Monien mielestä nyt eletään jo vuoden ihanimpia (joulunodotus)viikkoja. En vielä jaksa innostua joulusta ja nämä säät ja tämä pimeys ovat vain melkoisen lannistavat. Onneksi on parikin matkaa, joita odotella, pieniä juhlia ja muuta, joilla pimeää marraskuuta saa vähän taltutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin marraskuu lienee vuoden toiseksi ikävin kuukausi heti tammikuun jälkeen. Onneksi se on myös vuoden kiireisin kuukausi töissä, joten se on ohi ennen kuin huomaakaan. Kuten varmaan sinullakin matkoineen kaikkineen!
      Rentouttavaa viikonloppua! Miia

      Poista
  2. Marraskuussa on ihan pakko lähteä matkalle, tänä vuonna Monacoon ja Nizzaan, muuten ei tule mitään. Sitten voikin alkaa odotella Joulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monaco ja Nizza kuulostavat täydellisiltä. Lucky you!
      Mukavaa viikonloppua! Miia

      Poista
  3. Kiva asu ! Olen viime aikoina katsellut vähän tuon tyyppisiä housuja/hameita.
    Inhoan Marraskuuta yli kaiken, niin pimeää ja märkää . . .

    Rentoa sunnuntaita !

    VastaaPoista