keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Falabella, my new love

Stella McCartneyn Falabella -laukku on ollut jo hyvän tovin maailmalla suuressa suosiossa, kulttimaineessa jopa. Olen bongannut sen hyvin erityylisten pukeutujien olalta, kuten Victoria Beckhamin ja Kristen Stewartin. Suomessa Falabelloja näkyy katukuvassa varsin vähän ja tämä on ehdottomasti plussaa. 

Tiesittekin varmaan, että Falabellaa, kuten ei muitakaan McCartneyn tuotteita, ole valmistettu nahasta. Suunnittelija on kehittänyt nahan korvaavan materiaalin niin laukkuihin kuin kenkiin. Mielenkiinnolla testaan, voittaako se laadukkaan nahkalaukun kestävyydessä ja pitkäikäisyydessä.

Ihastuin aikoinani ensinäkemältä kyseiseen laukkuun ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ostamaan omani Milanon La Rinascentesta reissun viimeisenä päivänä. La Rinascenten valikoima oli monipuolinen näiden (ja muidenkin laukkujen) suhteen ja värin valinta tekikin tiukkaa. Intuitiolla valitsin kyseisen myyränvärisen/vaaleanruskean laukun, jossa on hiukan kiiltoa. Itsestään selvää sen sijaan oli, että haluan laukun hopeanvärisillä ketjuilla. Toinen, kullanvärinen vaihtoehto ei tunnu itselleni omalta.
Laukun malli ketjuineen on juuri sopivan rento ja hiukan rock yhdistettäväksi työvaatteiden kanssa. Tuo klassisiin duunivaatteisiin sopivasti särmää eikä kokonaisuus mene liian mummoksi.Aito riski tällaiselle "melkein" nelikymppiselle.

Tiedoksi muuten, että Helsingissä laukkuja myy My O My, mikäli haluat käydä tutustumassa niihin tarkemmin. Yhteiskuvia uuden rakkaan kanssa on luvassa mahdollisimman pian.
Miia 

2 kommenttia:

 1. Kaunis laukku.

  Itse kyllä ostan laukut ja jalkineet nahkaisina (tai sitten ihan rehellisesti kankaisina), ne yleensä kestävät/ikääntyvät paremmin etenkin meidän ilmastomme vaihtelut. Mielenkiintoista kuulla kuinka tämä kestää käyttöä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä. :)
   Lupaan raportoida kestävyydestä riittävän ajan kuluttua.
   Miia

   Poista