lauantai 1. marraskuuta 2014

Lastenvaatekutsut minun makuuni

Pääsin eilen ensimmäistä kertaa (!) tutustumaan tanskalaiseen Pomp de Lux -vaatemerkkiin. Kuljen tässä kohtaa hiukan jälkijunassa, sillä merkki on rantautunut Suomeen jo nelisen vuotta sitten.

Kuva: Pomp de Luxin nettisivuilta

Vaatteiden väriskaala on hillitty. Tyttöjen vaatteissa lähinnä vanha roosa, harmaa ja munakoiso. Pojilla harmaata, sinistä, sinapinruskeaa. Toisaalta vaatteissa oli leikkisyyttä ja lapsekkuutta, joten aikuisten vaatteiksi niitä ei erehdy luulemaan.  Täydellinen yhdistelmä minun mielestäni.Mikä näistä kutsuista teki erilaisen, oli ennen kaikkea kutsujen pitopaikka. Kutsut olivat nimittäin Suomenlinnan upseerikerholla, jossa pystyi shoppailun lomassa nauttimaan lasin (tai kaksi) kuohuvaa iltapalan kera. Mikäs sen parempaa kuin nauttia hyvästä seurasta, syödä, juoda ja shoppailla. Lastenvaatekutsut minun makuuni - todellakin!

Mukaan tarttui vaatteita molemmille lapsilleni ja lisäksi kummitytölle pukinkonttiin (huom. Marjo). Olisi kiva kuulla, millaisista lastenvaatteista pidät ja mistä niitä hankit? Vinkit ovat tervetulleita.
Miia


4 kommenttia:

 1. Pomp De Lux on kovasti munkin makuuni, etenkin tyttöjen mallisto on usein tosi kiva - mutta koska mulla on vain poika, olen sitten "tyytynyt" niihin. Nyt tuo esiteini on vain niin hankala tai ainakin vaativa pukeutumisensa kanssa, etten oikein uskalla ostaa mitään omatoimisesti (sen verran paljon tullut palauteltua vikahankintoja...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hekku! Olen samaa mieltä, että Pomp de Luxin tyttöjen vaatteet olivat poikienkin vaatteita kivempia. Harmillista on se, että yli 140 -senttiset vaatteet ne vasta tylsiä ovatkin...
   Jos kääntää esiteinin vaativuuden positiiviseksi, niin eikö ole hienoa, että poika on kiinnostunut siitä, millaisia vaatteita päällensä laittaa? :)
   Miia

   Poista
 2. Minunkin makuuni ovat klassiset lastenvaatteet ja erityisesti tanskalaiset ja ranskalaiset osaavat niitä tehdä. Petit Bateau, Mini-A-Ture, Poppy Rose, Bonnet a pompon, MarMar Copenhagen, Marie-Chantal jne. ovat meillä suosikkeja. Paljon vaatteita ostan Ruotsista, Tukholmassa on ihana By Engberg -niminen lastenvaatekauppa, jolla on myös verkkokauppa, Alex and Alexasta Britanniasta sekä merkkien omista verkkokaupoista. Myös matkoilta ostamme lastenvaatteita. Varsinkin alennusmyyntiaikaan verkkokaupoista voi tehdä todellisia löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos näistä vinkeistä! Suurin osa minulle entuudestaan tuntemattomia. :)
   Miia

   Poista