sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Laukkuja arkeen ja tarvittaessa myös juhlaan

Täällä ollaan taas viikon hiljaiselon jälkeen! Kiireinen viikko takana.
Päätin paljastaa teille laukkukokoelmani. Siis "kokoelman", koska ei näitä käytössä olevia nyt niin montaa ole. Pari vanhempaa on varastoituna eivätkä pääse näin ollen esittelyyn.

Aloitetaan arkilaukuista, joista tässä kaksi eniten käyttämääni. Nämä imaisevat läppärin sisäänsä ja se on arkena erittäin tärkeää. Mustan L.K. Bennettin laukun ostin viime talvena Lontoosta. Se on saffiano -nahkaa ja todella hyvä arkilaukku. Ei pane pahakseen myöskään pientä sadetta. Mulberryn Bayswater Tote on hankittu kolmisen vuotta sitten Helsingin liikkeestä. Paljon pidetty, mutta raskaudesta annan miinusta.



Seuraavat kaksi ovat oiva pari, sillä toinen on esiteltävän kokoelman vanhin ja toinen tuorein. Molemmat on ostettu Italiasta. Ruskea Furlan laukku on ostettu Roomasta Espanjalaisten portaiden vieressä sijaitsevasta liikkeestä. Vaikka ostosta on jo kahdeksan vuotta, laukku on lähes uudenveroinen. Stella McCartneyn Falabella on viimeisin ostokseni Milanosta. Vaikuttaa lupaavalta sekin ja pysynee rinnallani pitkään.



Viimeinen arkilaukkupari onkin varsin epäsovinnainen. Tyyliltään hyvin erilaiset. Dvf:n mustavalkoista laukkua käytän lähinnä kesäaikaan. En kyllä tiedä miksi, sillä menisi väriensä puolesta varsin hyvin myös talvella. Dolce & Gabbanan laukku ei varsinaisesti esittelyjä kaipaa, koska sen esittelin jo aiemmin. Molemmat ovat jo muutaman vuoden vanhoja ja D&G:a olen käyttänyt todella ahkerasti.



Seuraava on ainoa käytettynä ostamani laukku. Myyjä vannotti sen olevan aito eikä minun ollut pohjatyön tehtyäni syytä epäillä tätä väitettä. Voisin kyllä käydä varmistamassa asian LV:n liikkeessä.  Ihastuin ikihyviksi siniseen väriin, mutta lyhyen kantokahvan vuoksi en ole käyttänyt laukkua kovinkaan paljoa. Useimmiten se päätyy mukaani ilta- ja viikonloppukäyttöön. Kyseessä on Louis Vuittonin epi-nahkainen Speedy. Väri Toledo blue.


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä musta laukku, jonka mieheni toi muutamia vuosia sitten tuliaisena Saksasta. Merkki on saksalainen Abro ja niitä on ainakin aiemmin saanut Kenkäfriikistä ja Ziosta. Tätä olen käyttänyt viime aikoina vähemmän ja se taitaakin olla ainoa, jota ei blogissa ole näkynyt.


Tässäpä nämä. Kaipaako joukko mielestäsi täydennystä?
Teen vielä erillisen postauksen pikkulaukuista, mutta nyt toivotan kauniita unia kaikille!
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti