torstai 17. heinäkuuta 2014

Ihan pihalla

Moi pitkästä aikaa! Kuten olette kenties huomanneet, olemme Marjon kanssa olleet jo tovin lomamoodissa ja pitkälti muualla kuin koneen ääressä ja siksi blogi on ollut varsin hiljainen. Pahoittelut siitä. Ehkä kenties tekin olette nauttineet kesäkeleistä, kun ne vihdoinkin saavuttivat myös Suomen?

Kotiuduin sunnuntaina parin viikon reissusta Kreikasta. Teen matkasta erillisen postauksen, sillä molemmat saaret - Naxos ja Santorini - ansaitsevat sen. Molemmat olivat todella upeita ja kauniita saaria, mutta toisistaan hyvin poikkeavia. Onnistunut kombo siis. Lomalla tuli räpsäistyä pari asukuvaa, joista toisen lennokkaan näittekin jo aiemmin. ;) Tällä kertaa poikani toimi kuvaajana. Taidan saada hänestä hovikuvaajan, sillä sen verran innostunut hän kuvaamisesta tuntuu olevan.

Naxoksella oli hyvin lämmin myös iltaisin, joten asut olivat sen mukaisia. Saarella oli myös hyvin rento tunnelma ja suurimmaksi osaksi nautimme illalliset rantahiekalla, joten myös jalkineet olivat senmukaisia. Korkokengät ja rantahiekka eivät ole toimiva parivaljakko. Pukeudun muutenkin kesälomalla todella rennosti. Yritän kai päästää sisäisen hipin valloilleen edes pariksi viikoksi vuodessa. Hah! 

Löysin kuvassa olevan tummansinisen housuhameen juuri sopivasti ennen lomaa Lindexistä. Olin pitkin kevättä yrittänyt etsiä vastaavaa ja tämä tuli vastaan pyytämättä ja yllättäen. Tämän kesän ehdoton suosikkivaate!

Pusero Zara, housuhame Lindex, sandaalit Les Tropezienne, laukku todellista vintagea
Palaan mahdollisimman pian matkakuvien kera. Mukavaa kesäiltaa kaikille!
Miia

4 kommenttia:

  1. Ihana housuhame, kelpaisi mullekin!

    VastaaPoista
  2. minäkin taidan käydä vielä katsomassa onko tuota jäljellä...
    Mimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä. Löysin omani Hakaniemestä.
      Mukavaa sunnuntaita, Mimi!
      Miia

      Poista